problem z max'em payne'em
mam maly problemik z max paynem :/ doszlem do 7 etapu i przechodzac go w trakcie ladowania sie 8–ego, gra mi sie wylacza a wskakuje mi blad. :( o czym to swiadczy??
Odpowiedzi: 8
to pastachos:dobra luzz... myslalem poprstu ze sie dowiem na tym forum czegos, ale widze ze sie przeliczylem. szkoda tylko czasu na kontunuowanie tego tematu. poszukam innego fora.
stachos:dobra luzz... myslalem poprstu ze sie dowiem na tym forum czegos, ale widze ze sie przeliczylem. szkoda tylko czasu na kontunuowanie tego tematu. poszukam innego fora.
Jak ma ci ktos pomóc jak nawet nie napisałes jaki to bład.
dobra luzz... myslalem poprstu ze sie dowiem na tym forum czegos, ale widze ze sie przeliczylem. szkoda tylko czasu na kontunuowanie tego tematu. poszukam innego fora.
stachos, albo napiszesz o to o co Cie prosimy, albo nic z tego nie będzie, bo to problem masz Ty, a nie my.
przeciez moze ktos mial podobny problem, co nie?? ... czy tak ciezko to zrozumiec
I spodziewasz się, źe ktoś wywróźy sobie z fusów po kawie informacje o tym jaki masz komputer, czy gra ma najnowsze aktualizacje, co to za błąd, itp?
Opisz problem dokładniej to moźe ktoś będzie umiał ci pomóc.
Opisz problem dokładniej to moźe ktoś będzie umiał ci pomóc.
mmm... alez to jest madre, jak nie wiesz to sie nie udzielaj przynajmniej. moze znajdzie sie ktos bardziej zyczliwy. nie jestes jedynym uzytkownikiem tego forum.
jak najszybciej.stachos:jak to naprawic??
Człowieku, czy myslisz, źe siędze u Ciebie za monitorem??
Przeczytaj dokładnie ponoizszy link:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587
i raz jeszcze. Później wpisz do szukajki konfiguracja, zaznacz ten dział, autora mnie i zobacz czego Ci jeszcze brakuje.
Strona 1 / 1