Problem z Magic Tweakiem

Mam Magic Tweaka 2.8. Skonczyło mi sie to 15 dni okresy testowania, wiec postanowilem poszukac w necie kodu rejestracyjnego. Znalazłem,(Name: O.W. Grant s/n: 86BDDCCF) okazał sie dobry. Program był zarejestrowany. Coś mnie jednak podkusiło, zeby zainstalowac sobie wersje 3.0. Chyba cos poszło nie tak podczas instalacji i byłem zmuszony odinstalowac program. Od tego czasu jakąkolwiek wersje nie zainstauje, nie moge jej zarejestrowac:( a co gorsza skonczył sie okres próbny i mam teraz ograniczone dzialanie programu. Szukałem nawet w rejestrze wszystkiego z Tweak, i usuwałem po deinstalacji, jednak po ponownej instalacji wciąz była ta sama persnalizacja programu itd. Co zrobic zeby ten kod zadziałał?

Odpowiedzi: 5

Bejkrools:
A gdybym zakupił legalny kod rejestracyjny? i Gdybym mial podobny problem? Teź bys odesłał mnie do tamtego posta? W takim razie załóźmy, ze to ja jestem Olaf Włodzimierz Grant a kod, który otrzymałem to 86BDDCCF ;) Reszte jak w pierwszym poscie.

Załóźmy więc, źe problemy tego typu rozwiązuje się poprzez kontakt z producentem programu.

Pajacować to sobie mozesz z kolegami w piaskownicy.
Regulamin forum nie odpowiada ?
EL NINO na takie sytuacje zwykł pisać "Idź z Bogiem i krzyź na drogę".
Rebe
Dodano
11.12.2005 11:36:58
Bejkrools:
W takim razie załóźmy, ze to ja jestem O.........t a kod, który otrzymałem to 8.....F ;) Reszte jak w pierwszym poscie.

Załózmy, źe jesteś bezczelnym złodziejem szukającym jelenia.
Masz pełno darmowych odpowiedników.
topic –> close() ;
useradd.banlist() ;
rotfl ;
Anonymous
Dodano
11.12.2005 11:20:19
A po co ta dyskusja ? Nie jestes wlascicielem tego kodu, bo znalazles go w sieci. A nawet chocbys chcial tylko przedluzyc (obejsc blokade)dzilanie programu po zakonczonym okresie testowym, jest to tez nielegalne. Martw sie sam...
mettal
Dodano
11.12.2005 11:10:43
A gdybym zakupił legalny kod rejestracyjny? i Gdybym mial podobny problem? Teź bys odesłał mnie do tamtego posta? W takim razie załóźmy, ze to ja jestem Olaf Włodzimierz Grant a kod, który otrzymałem to 86BDDCCF ;) Reszte jak w pierwszym poscie.
Bejkrools
Dodano
11.12.2005 05:15:40
Zapoznac sie z regulaminem forum, przeczytac ten temat i wiecej nie krasc... Kara Cie spotkala za to :mrgreen:
mettal
Dodano
11.12.2005 02:06:25
Bejkrools
Dodano:
11.12.2005 01:48:00
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1