Problem z logowaniem w Far Cry :( / Błagam pomóźcie
A więc tak.
Dzisiaj kupiłem ORYGINALNE Far Cry w empiku.
Niby wsyzstko było by ładnie gdyby nie jedna rzecz.
Podczas próby uruchomienia trybu multipalyer muszę podać haslo i login z kontsa ktore zalozylem. Wpsiuje je na 100% poprawnie. No i wyskakuje okienko
"Logowanie na ubi.com...". No i niestety tak juź to okienko stoi przez cały czas. Najbradziej niepokoi mnie to, źe nie wyskakuje nawet nic w stylu "Haslo nieprawidlowe" itp. Po prostu w nieskończoność jest okienko "Logowanie na ubi.com". :( :( :(
Prosze pomozcie mi bo wydalem tyle kasy na ta gierke.
Dzisiaj kupiłem ORYGINALNE Far Cry w empiku.
Niby wsyzstko było by ładnie gdyby nie jedna rzecz.
Podczas próby uruchomienia trybu multipalyer muszę podać haslo i login z kontsa ktore zalozylem. Wpsiuje je na 100% poprawnie. No i wyskakuje okienko
"Logowanie na ubi.com...". No i niestety tak juź to okienko stoi przez cały czas. Najbradziej niepokoi mnie to, źe nie wyskakuje nawet nic w stylu "Haslo nieprawidlowe" itp. Po prostu w nieskończoność jest okienko "Logowanie na ubi.com". :( :( :(
Prosze pomozcie mi bo wydalem tyle kasy na ta gierke.
Odpowiedzi: 5
Ad 1: To ja tez juz nie wiem
Ad 2: Spróbować wymienić warto
Ad 2: Spróbować wymienić warto
Ciagle to okienko "Logowanie na ubi.com". Naprawde nie wiem juz czego to moze byc wina. Narazie wszystkie gry przez neta np:Chrome, Enemy Territory itp dzialaly bez zarzutu.
PS: Myslicie ze wymienia mi w Empiku jak kupilem giere za 49.99 a doplace drugie tyle i kupie call of duty 2 za 99 ??
PS: Myslicie ze wymienia mi w Empiku jak kupilem giere za 49.99 a doplace drugie tyle i kupie call of duty 2 za 99 ??
A wiesz ze mozliwe, ze serwer ubi soft jest przeciąźony? Spróbuj się zalogować bardzo wcześnie rano i zobacz
Niestety wyłączenie ochrony dostępowej w awaście nic nie dało. :(
Moźe wyłącz antywirusa???? Tez tak miałem i podziałało.
Strona 1 / 1