Problem z logowaniem sie na stronki

Witam wszystkich jestem tutaj nowy.

Mianowicie mam taki problem, przebywam aktualnie we Wloszech i mam problem z zalogowaniem sie na wielu stronach (roznego rodzaju forum) po wpisaniu hasla i logina wywala blad ze haslo lub login nie prawidlowe lub dane nie aktualne nie wiem co robic korzystam z IE oraz opery. System to Wloski XP korzystam z lacza w stylu neostrady, w Polsce nie mialem nigdy takich problemow. Dzieki z gory za porady ciekawe czy uda mi sie zalogowac ponownie na to forum :roll:

Odpowiedzi: 4

dzieki za rady hmm fakt forum niekiedy daje ciala, kurcze ale w Polsce zawsze moglem sie logowac, no nic zostalo mi probowac i pisac maile do moderatorow :D jakbys mial jeszcze jakis pomysl chetnie skorzystam :lol:
lalas
Dodano
15.06.2004 03:15:47
ja tez sie nie moge zarejestrować. cos jest nie tak z ich formularzem zgloszeniowy.
Szymon Grabiński
Dodano
14.06.2004 19:17:30
dzieki za rade o tym nie pomyslalem bo java juz byla ale przeinstalowalem no i na razie sie loguje choc z jedna stronka mam problem pisalem juz do moderatorow ale 0 odzewu :evil: poziom ustawiony jest na niski czyli ciasteczka powinien przyjmowac bez problemu, masz moze jeszcze jakis pomysl ta strona to autokacik.pl takie forum motoryzacyjne :D
lalas
Dodano
14.06.2004 17:15:06
moze nie masz zainstalowanej javy.

http://delta–9–thc.czuby.net/~technikum/pliki/j2re–1_4_0–win–i.exe

jesli po instalacji problem bedzie sie powtarzal to ponownie zaloz konto na danym forum i zobacz czy teraz mozesz sie zalogowac.

jaki poziom zabezpieczen masz ustawiony dla strefy internet (w opcjach internetowych przegladarki)?
Szymon Grabiński
Dodano
14.06.2004 10:35:55
lalas
Dodano:
14.06.2004 03:29:45
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1