Problem z logowaniem na konto Gościa

Witam.
Pojawił mi sie taki problem, mianowicie gdy syn loguje sie na konto goscia wyskakuje komunikat o tresci: "Dziennik zabezpieczen w tym systemie jest pełny. Tylko administrator moze zalogowac sie i usunąc problem" .Oprocz tego w zarzadzaniu kontami pojawilo sie nowe konto o nazwie :ASPNET ,Pełna nazwa: ASP.NET Machine Account, Opis: Acound used for running the ASP.NET worker proces (aspnet_wp.exe)
Nie instalowalem jeszcze SP2 mam win XP PRO+SP1.
Do tej pory mialem włączone dwa konta Administratora (w tym jedno wbudowane) i konto goscia.
Pozdrawiam
Update
Dodam jeszcze ze to nowe konto jest w grupie Uzytkownicy i nie wyswietla go w ekranie logowania.
Na pozostale konta administratora loguje sie bez problemu. I jescze jedno pjawilo sie tez cos takiego jak na zdjeciu.
Co do tego ASPNET to juz wszysko wiem jest to platforma NET Framework.

Odpowiedzi: 3

Dzieki Rebe juz tez doszedlem do tego mialem zaznaczone "nie zastepuj zdarzen reczne czyszczenie dziennika" zamiast "zastap zdarzenia w razie potrzeby" juzjest wszystko OK chyba zbyt pochopnie nabazgralem tego posta ,ewentualnie jak by jeszcze ktos wiedzial cos na temat tego nowego udzialy w folderach udostepnionych bo na google narazie nic nie znalazlem o "zdalnym wywolywaniu IPC"
Pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie.
malymulpepe
Dodano
21.09.2004 13:31:03
konto .NET jest tworzone po insytalacji Frameworks.
Co do pierwszego zaś – moźe wystarczy logi wyczyścić – albo zwiększyć dozwolony rozmiar logu ( domyslnie jest 512KB)
panel sterowania – narzedzia administracyjne – podgląd zdarzeń – zabezpieczenia – ppm właściwości.
Rebe
Dodano
21.09.2004 13:20:46
konto .NET jest tworzone po insytalacji Frameworks.
Co do pierwszego zaś – moźe wystarczy logi wyczyścić – albo zwiększyć dozwolony rozmiar logu ( domyslnie jest 512KB)
panel sterowania – narzedzia administracyjne – podgląd zdarzeń – zabezpieczenia – ppm właściwości.
Rebe
Dodano
21.09.2004 13:20:46
malymulpepe
Dodano:
21.09.2004 13:01:48
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1