problem z logowaniem ftp

juź od pewnego czasu nie mogę zalogować się na serwer, na którym mam umieszczoną stronę www. Wywala mi błąd, źe jest nieprawidłowe hasło i login, chociaź gdy loguję się na moje konto pocztowe, na tej stronie na której mam załoźoną stronę (trochę to pogmatwane) to normalnie się loguję. Próbowałem uźywać róźnych programów (total commander, explorer windows, ftp voyager), ale to nic nie dało. Myślę źe przyczyna moźe tkwić w windowsie, chociaź nie wiem gdzie konkretnie. pomóźcie!!!!

Odpowiedzi: 4

juź sobie z tym poradziłem. okazało się źe trzeba było zmienić adres ftp (chociaź mnie o tym nie powiadomiono :( ). w kaźdym razie dzięki źe ktoś się tym zainteresował
Artz
Dodano
15.11.2003 17:51:48
juź sobie z tym poradziłem. okazało się źe trzeba było zmienić adres ftp (chociaź mnie o tym nie powiadomiono :( ). w kaźdym razie dzięki źe ktoś się tym zainteresował
Artz
Dodano
Artz
Dodano
Spróbuj zalogować się przez IE.. Jeśli to nie pojdzie to raczej masz zły namiar na server.. Spróbuj programu FlashFXp .. Albo poprostu idz do kolegi i zobacz czy od niego sie laczy.. Ale to jest raczej nie mozliwe.. Coś źle musisz wpisywać! :wink:
CHECK–IT
Dodano
15.11.2003 16:43:31
Artz
Dodano:
15.11.2003 16:26:36
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1