problem z logowaniem do systemu
Jest problem z logowaniem –> komputer loguje się domyślnie na ADMINISTRATOR i nie mogę tego zmienić!!!W panelu sterowania dodawałem kolejnych uźytkowników, włączalem ekran powitalny itp. i nic zero zmian. Do administratora dodawałem hasło a to i tak nic nie daje. windoza uruchamia sie bez podawania hasła na konto "ADMINISTRATOR". Gdy jestem juź zalogowany wtedy mogę jedynie zmienic uźytkownika. Czy ktoś wie jak zrobic aby był ekran powitalny razem ze wszystkimi uźytkownikami gdy system startuje bo dostaje juź cholery. Windowsa instalowałem dwa razy, bo myslałem źe za pierwszym razem cos się popiepszyło, ale to nie to. Takie ustawienia "domyślne" przyjmuje ten windows po wgraniu. Windows to wersja XP PRO OEM recovery disc –> dodawana do komputerów ADAX. HELP!!!
Odpowiedzi: 1
Wejdz przez Panel sterowania do Narzedzi administracyjnych i dalej do Zarzadzania komputerem gdzie w Uzytkownikach znajdziesz wszystkie konta zalozone na Twoim kompie. Tam pozakladaj lub pozmieniaj hasla. Poza tym byc moze masz ustawione automatyczne logowanie na to konto – z Uruchom "control userpassword2".
Strona 1 / 1