Problem z literkami.

Witam.

Jak w temacie z tym, źe tylko jedna literka mnie interesuje. Mianowicie mam laptopa w pracy TOSHIBA a na nim XPHE SP2. Problem jest taki, źe nie mogę wpisywać literki ł. Gdziekolwiek bym tego nie robił kombinacja klawiczy alt+l nie daje efektu. Muszę do tego dołączyć shift dopiero mogę wbić literę. Jak to poprawić?

8) Pozdro.

Odpowiedzi: 16

Prosze.
EL NINO
Dodano
21.03.2006 00:44:51
Kaaza i wtyk eZula. Wywaliłem i jest ok. Jeszcze raz THX.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
20.03.2006 14:28:43
Kaaza i wtyk eZula. Wywaliłem i jest ok. Jeszcze raz THX.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
20.03.2006 14:28:43
Co bylo powodem ?
EL NINO
Dodano
20.03.2006 14:01:57
Przeczytałem całość. Dzięki EL NINO za pomoc.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
20.03.2006 12:14:00
Przeczytaj calosc –> http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=31886
EL NINO
Dodano
19.03.2006 20:28:16
kierofca:
masz duźą wiedzę i jeśli sam nie moźesz sobie poradzić to pomoc "na odległość" ma małe szanse powodzenia :cry:

Z tą widzą to nie przesadzaj bo dla niektórych przeczytanie opisu problemu i ewentualne zastosowanie fixa moźe nie wystarczyć na miano duźej wiedzy. Sam zresztą tak uwaźam, źe nie posiadam takowej. Faktem jest natomiast, źe po spróbowaniu swoich umiejętności wstawiam topic na forum.

EL NINO jeśli Cie uraziłem skrótem to przepraszam. Natomiast jeśli chodzi o zdawanie pytań to i owszem nie wyraziłem się precyzyjnie, ale mam nadzieję, źe drógi mój post był bardziej wyczerpujący. Dorzucę tylko jeszcze, źe fix nie działa w laptopie.

Być moźe kierofca ma rację dlatego chyba samemu przyjdzie mi się zmagać z tym problemem. A jeśli go rozwiąźę to chętnie sie podzielę moimi doświadczeniami na tem temat tylko czy będzie na to zapotrzebowanie?

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
19.03.2006 19:48:43
kierofca:
masz duźą wiedzę i jeśli sam nie moźesz sobie poradzić to pomoc "na odległość" ma małe szanse powodzenia :cry:

Z tą widzą to nie przesadzaj bo dla niektórych przeczytanie opisu problemu i ewentualne zastosowanie fixa moźe nie wystarczyć na miano duźej wiedzy. Sam zresztą tak uwaźam, źe nie posiadam takowej. Faktem jest natomiast, źe po spróbowaniu swoich umiejętności wstawiam topic na forum.

EL NINO jeśli Cie uraziłem skrótem to przepraszam. Natomiast jeśli chodzi o zdawanie pytań to i owszem nie wyraziłem się precyzyjnie, ale mam nadzieję, źe drógi mój post był bardziej wyczerpujący. Dorzucę tylko jeszcze, źe fix nie działa w laptopie.

Być moźe kierofca ma rację dlatego chyba samemu przyjdzie mi się zmagać z tym problemem. A jeśli go rozwiąźę to chętnie sie podzielę moimi doświadczeniami na tem temat tylko czy będzie na to zapotrzebowanie?

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
19.03.2006 19:48:43
moohomor, nie EL, a EL NINO.

Liczy sie precyzja. Nikt z odpowiadajacych nie musi znac dokladnie "przepisow" w FAQ, ale opisujac swoje czynnosci, ulatwiasz zadanie. Poza tym, nikt nie bedzie w ciemno zakladal, czy cokolwiek czytales i zastosowales.
EL NINO
Dodano
19.03.2006 19:37:28
moohomor,
problem z Tobą polega na tym, źe masz duźą wiedzę i jeśli sam nie moźesz sobie poradzić to pomoc "na odległość" ma małe szanse powodzenia :cry:

Przychodzi mi do głowy tylko jedna moźliwość (chociaź pewnie i o niej pomyślałeś): skrót klawiaturowy zdefiniowany przez BIOS laptopa.
kierofca
Dodano
19.03.2006 19:35:08
moohomor:
Witam.

Jak w temacie z tym, źe tylko jedna literka mnie interesuje. Mianowicie mam laptopa w pracy TOSHIBA a na nim XPHE SP2. Problem jest taki, źe nie mogę wpisywać literki ł. Gdziekolwiek bym tego nie robił kombinacja klawiczy alt+l nie daje efektu. Muszę do tego dołączyć shift dopiero mogę wbić literę. Jak to poprawić?

8) Pozdro.

Czytałam FAQ i zastosowałem się do tamtejszych porad. Niestety problem nadal istnieje i dlatego zwracam się do szanownych uźytkowników aby pomogli mi w tej trudnej dla mnie sytuacji.

El czy teraz post jest dość czytelny?

8) Pozdro.

PS. Mam taką zasadę, źe w pierwszej kolejności czytam FAQ. I jak juź kiedyś było pisane {kierofca załoźył kiedyś topic o aktualizacjach "przyklejonych") kiedy pojwi się nowa data przy postach czytam je. Jeśli tamtejsze rady zawiodą kieruję sprawę na forum.
moohomor
Dodano
19.03.2006 19:17:03
moohomor:
...Czytałem i zastosowałem...
Co zastosowales ? Gdzie w poscie informacja o tym co zastosowales ?
EL NINO
Dodano
19.03.2006 18:57:15
gusioo:
Tutaj teź: http://www.moohomor.neostrada.pl/
Nie wiem po co robiłeś strone, jak niczego sie nie nauczyłeś przy tym.

Ja teź nie wiem po co.

Kretynem nie jestem i od dupy strony nie zaczynam. Czytałem i zastosowałem. Temat nadal aktulny.
gusioo taka odpowiedź Ci wystarczy? Po co?

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
19.03.2006 18:45:13
gusioo:

Ja teź nie wiem po co.

Kretynem nie jestem i od dupy strony nie zaczynam. Czytałem i zastosowałem. Temat nadal aktulny.
gusioo taka odpowiedź Ci wystarczy? Po co?

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
19.03.2006 18:45:13
Anonymous
Dodano
19.03.2006 18:16:24
Tak jak to opisano w FAQ kurna.
EL NINO
Dodano
19.03.2006 18:07:35
moohomor
Dodano:
19.03.2006 18:01:08
Komentarzy:
16