Problem z liczeniem miejsca!!HELP!
Witam!
Dziś kumpel z neta mi się pyta: Co zrobić bo zle mu pokazuje miejsce na hdd (Xp oczywiscie), tzn wywalil 10GB a nadal ma tyle ile mial.Scandisc nie pomaga.
Myśle sobie–ma problem,a tu patrze teraz u mnie to samo!Co jest?Nowy wirus?Mam nortona z bazą aktualną i nic?
Jakieś sugestie?
Pozdrówka!
Dziś kumpel z neta mi się pyta: Co zrobić bo zle mu pokazuje miejsce na hdd (Xp oczywiscie), tzn wywalil 10GB a nadal ma tyle ile mial.Scandisc nie pomaga.
Myśle sobie–ma problem,a tu patrze teraz u mnie to samo!Co jest?Nowy wirus?Mam nortona z bazą aktualną i nic?
Jakieś sugestie?
Pozdrówka!
Odpowiedzi: 3
sorry,ale ja nie mam Norton system Works,a zwykłego Nortona 2004,a tam nie ma takich opcji ,a mam dokładnie ten sam probem.... :(
Hehe..
Wielkie dzięki!
Wielkie dzięki!
:arrow: Norton Protected Files.
Usuń zawartość kosza plików chronionych przez Nortona.
:arrow: Usuń punkty przywracania systemu które są Tobie niepotrzebne ( zostaw 1 lub 2 w razie awari ).
:arrow: Dodatkowo moźesz przeczyścić bufor plików :
Wiersz poleceńcommand
wpisać sfc /purgecache
dodatkowo moźesz ustawić bufor plików na wartość 0 ( zalecane ).
sfc /cachesize=0
Na koniec standartowo Exit
Po tym zabiegu usuń obowiązkowo je z Norton Protectet Files.
Zlalazły się twoje GB :?: :wink:
Polecam równiesz poczytanie topiców na temat czyszczenia/odchudzania Windows Xp.
Zamieszczonych na Forum.
Enjoy.
Usuń zawartość kosza plików chronionych przez Nortona.
:arrow: Usuń punkty przywracania systemu które są Tobie niepotrzebne ( zostaw 1 lub 2 w razie awari ).
:arrow: Dodatkowo moźesz przeczyścić bufor plików :
Wiersz poleceńcommand
wpisać sfc /purgecache
dodatkowo moźesz ustawić bufor plików na wartość 0 ( zalecane ).
sfc /cachesize=0
Na koniec standartowo Exit
Po tym zabiegu usuń obowiązkowo je z Norton Protectet Files.
Zlalazły się twoje GB :?: :wink:
Polecam równiesz poczytanie topiców na temat czyszczenia/odchudzania Windows Xp.
Zamieszczonych na Forum.
Enjoy.
Strona 1 / 1