problem z lan–em

Witam. Mam powaźny problem odnośnie sieci. Jestem uźytkownikiem LAN–u i notorycznie pojawia się umnie problem znikania sieci,tzn. źe jest cały czas połączenie ale internetu nie ma.Mogę rozmawiać np. na gg., kaza lub emula teź się połączy, ale strony źadnej nie da się otwoźyć. Wygląda to tak jakby coś było blokowane, a część jakiegoś przesyłu danych udost. Nie wiem,bo nie znam się na tym. proszę o informacje na ten temat.

Odpowiedzi: 2

Nie koniecznie musi byc wina sieci, skoro emule, kazza, gg gadają to moze znaczyc ze jedynie z Explorerem jest jakis zonk. Moze wystarczy go przeinstalowac ...

No nie wiem, rozwazam inna mozliwosc niz podal "urbowski andrzej".

A jesli nie jest dla was problemem to zeby przeinstalowac system to chociaz to nie jest preperowana metoda to polecam bo po przeinstalowaniu jesli by dalej byl taki sam efek mielibyscie pewnosc ze cos ze strony sieci/admina jest nie tak a jesli byloby wszytko juz OK to mielibyscie problem z glowy (takie cuda czesto cie dzieja tez z winy wlasnie systemu).
Flaws
Dodano
25.10.2003 23:24:31
u mnie dzieje sie tak samo, pytalem administratora sieci, nie wie, pewnie masz taki sam do dupy lan jak i ja, wspolczuje ci, bo wiem co to znaczy :lol: :lol: :lol:
neo340
Dodano
25.10.2003 22:09:40
urbowski andrzej
Dodano:
25.10.2003 21:17:39
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1