Problem z ładowaniem XP po zmianach w msconfig
Witam jestem uzytkownikiem XP od wczoraj :oops: jak napisalem w temacie po wyzuceniu niepotrzebnych programikow z autostartu w msconfigu (jechalem dlugo na 98se wiec tam tez to bylo) po zaladowaniu windowsa wyskakuje komunikat ze w systemie zostaly wprowadzone zmiany,po zaznaczeniu ptaszkiem zeby okienko sie nie pojawialo zero efektu co gorsza nie laduja sie tez inne programy do tray ktorych nie odchaczalem w ms config, zauwazylem ze po wylogowaniu i zalogowaniu ponownym (mam tylko konto admina) wszystko jest ok jednak wylogowanie trwa jakies 2 min. po restarcie znow wita mnie ten dziwny komunikacik probowalem wrocic do uruchomienia normalnego ale tylko nie wyswietla sie komunikacik a programy jak sie nie ladowaly tak sie nie laduja przy pierwszym logowaniu,wyglada mi to na jakies problemy z zapisaniem zmian bo po odinstalowaniu windows messenger ( zgodnie z instrukcja w temacie 1) po ponownym logowaniu znow sie pojawil w trayu. Nie mam zainstalowanych zadnych SP (czy mozna zainstalowac SP1 na win xp prof PL?)to chyba tyle.Z gory dziekuje za jakiekolwiek wskazowki
PS.Gdzie w Xp zniknal pasek szybkiego uruchamiania??
PS.Gdzie w Xp zniknal pasek szybkiego uruchamiania??
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0