Problem z łączeniem do internetu!

Ponieważ zainstalowałem windows xp z sp3 i chciałbym przy nim zostać, proszę was o drobną pomoc. Po utworzeniu nowego profilu internetowego w panelu sterowania, chciałem się połączyć, ale nie mogę, [b]Centrum Zabezpieczeń [/b]w panelu sterowania jest wyłączone, a gdy włączam, jest problem który mówi że nie można go uruchomić, nie wiem co się dzieje, ale nie mogę przez to normalnie uruchomic internetu, prosze o pomoc!

Odpowiedzi: 8

Zaprawdę powiadam WAM - F1 i wykonać wszystkie zawarte tam kroki, i jesli nie zadziała - dopiero na forum .... a nie pisać bez ładu i składu że u kolegi też się pokazuje, bo inaczej odpowiem że "u mnie się nie pokazuje" i pójdę dalej ....
Veers
Dodano
14.10.2009 16:08:58
Internet mam z Netii, ale tymczasowo mam gdzies indziej swoj komputer i korzystam z Play Online, moj kolega ma identyczny system operacyjny z SP3 i normalnie mu dziala, tylko u mnie jest ten problem, wszedzie indziej dziala, nie wiem dlaczego ale jak probuje sie podlaczyc do internetu to pokazuje sie ten blad 633, jak bylem z kompem w domu to ten sam blad sie wyswietlal jesli chodzi o netie, wiec cos z konfiguracja komputera chyba jest nie tak ;//
metroid4
Dodano
14.10.2009 15:36:44
Zajrzyj do pomocy systemu.
Veers
Dodano
13.10.2009 21:22:44
no wlasnie przeinstalowalem system, i teraz w sumie system zabezpieczen dziala, ale jak probuje sie polaczyc z internetem to jest jakis blad "633"// i nie wiem o co chodzi, jak probowalem zaaktualizowac sterownik mojej karty sieciowej to kazalo mi restartowac robilem to kilka razy. ale naadal jest tak samo..
metroid4
Dodano
13.10.2009 21:16:57
  • XanTyp 14.10.2009 07:35:21

[quote=metroid4]otóż mam internet Radiowy Netii[/quote][quote=metroid4]ale jak probuje sie polaczyc z internetem to jest jakis blad "633"// i nie wiem o co chodzi[/quote]A nie możesz zadzwonić do biura obsługi klienta Netii i zapytać ich, co ten numer błędu oznacza? Ew. czy na stronie firmowej nie ma instrukcji do modemu, względnie jakieś spisu komunikatów itd...?

Sprawdź, czy usługa Centrum zabezpieczeń uruchamia się automatycznie z systemem. Jeżeli nie (a tak se dumam) to włącz ją na automat i powinno być OK.
Ucho
Dodano
13.10.2009 00:29:48
Nie chodzi o to, bo popatrzylem, i najwyrazniej problem tkwi w tym ze poprostu nie moge sie laczyc z internetem, pisze ze Modem jest zajety czy cos, a wcale tak nie jest poniewaz nie wlaczam internetu, a gdy probuje to wyswietla sie taka informacja...
metroid4
Dodano
12.10.2009 12:38:51
Może czas na legalny system?
XanTyp
Dodano
12.10.2009 01:22:42
Może napisz w jaki sposób łączysz się z tym internetem, DSL, kablówka, modem? Nie wiem też o co Chodzi z tym profilem internetowym.
pulkownik
Dodano
10.10.2009 13:44:59
  • metroid4 11.10.2009 16:33:15

[quote=pulkownik]DSL, kablówka, modem? [/quote] otóż mam internet Radiowy Netii.. Ale to nawet nie chodzi o profile, tylko blad tkwi w tym ze nie mogę w panelu sterowania wlaczyc [b]Zapory Sytemu Windows[/b] ktora udostepnia laczenie sie z internetem...

metroid4
Dodano:
07.10.2009 15:14:18
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1