Problem z kreatorem sieci
Dziwi mnie problem z gg bo przed tem takich problemów nie miałem ze pokazuje mi 0xc0000005 ale z tym sie już uprorałem bo zainstalowałem gg 7.7
Po formacie robiłem odrazu sieć i mogłem włączyć kreatora ale po instalcji programów czy uruchomieniu komputera ten kreator się nie odpala czemu??
Jak mogę go naprawić[img]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/05db1f52ad1216f1.ht[/img]
Odpowiedzi: 5
Niech robi jak uważam nie uda mu ie to niech poprosi jakiegos informatyka żeby za pieniadze mu to zrobil i po klopocie.
A jak nie pomoże to będzie miał poprostu czysty Windows czy ma próbować formatować do skutku?
Zainstaluj od nowa Windows, przy instalacji (od początku do końca) wyłącz internet. Zainstaluj sterowniki płyty głownej itd. Podłącz internet.Zainstaluj sterowniki internetu. I powinno wszystko grać
Tak ale naciskam na to i nie ma zadnej reakcji
"kreator" - chodzi ci o uwotrzenie nowego połączenia?, konfigurowania sieci w domu?
Start -> Panel Sterowania -> Połączenia sieciowe.
Strona 1 / 1
[quote=malolat_]Niech robi jak uważam nie uda mu ie to niech poprosi jakiegos informatyka żeby za pieniadze mu to zrobil i po klopocie.[/quote] Typowy sposób myślenia "bo format jest dobry na wszystko" Sznels, daj znać czy już formatowałeś czy nie.