problem z koszem

witam dzis mam maly problem a jednak bardzo dziwny moze mi ktos pomoze
otorz mam maly problem z koszem
po usunieciu elementu twordego dysku czy to film czy to jakis obrazek cokolwiek nie widze tego w kiszu wogle jak wejde do kosza to nie widze nic pookazuje mi sie latareczka i szuka elementow kosza i jak dam "opruznij kosz" to tez mi sie nie opruznia pokazuje sie okienko takie jak w momencie opruzniania kosza i postep caly czas pokazuje na zero i moge sobie czekac i czekac az w koncu musze dac anuluj a kosz ciagle jest pelny bo mi wyskakuje okienko zn napisem kosz pelny.nawet reinstalka nie pomaga. :?
mam nadzieje ze jasno przedstawilem sytuacje i mi ktos pomoze

Odpowiedzi: 6

Wiesz co dobrzeby bylo gdybys nabierzaco oproznial kosz .Ja proponuje kombinacje SHIFT + DELETE :))
A cha albo zmien ustawienia kosza we wlasciwosciach ,
wtedy np : odrazu wszystko wylatuje :P
ReD
Dodano
03.10.2003 15:33:11
Ej tryb dma zmienia sie we wkasciwosciach napedu , podmenu jakbys niewiedzial .
ReD
Dodano
03.10.2003 15:30:39
co do kosza to juz sie naprawilo wszystko samo jakos nie wiem jak co do sprzetu to mam:INTEL CELETON 1.7, GEFORCE 4 MX–440, BARACUDE 40 GB SOUNDBLASTER CREATIVE AUDIGY,128 RAM wiec chyba co do sprzetu to si enie powinien mulic kosz i jeszcze jedon

MAM PROBLEM STRASZNIE WOLNO MI CHODZI KOMPUTER PRZY INSTALACJI Z CD–ROM LUB PRZY KOPJOWANIU JAK WLACZYC W XP DMA ????

dzieki
banan12
Dodano
03.10.2003 14:13:51
Opr"ó"źnij kosz!!! Popieram run_DNA. :) :D :D :D . Sam miałem kiedyś taki przypadek ;–)
neoski
Dodano
03.10.2003 00:31:27
Witam

Jezeli usunąłes film na przyklad o wadze powyzej 700MB to on najwyrazniej nie zostal jeszcze usunięty, komputer probuje go usunąć i się z tym męczy, więc moze stąd te kłopoty. Radziłbym uruchomić kosz i czekać aź do skutku, tzn. aź pojawi się ten duźy plik i wtedy go usunąć. Na przyszłość, jak chcesz usunąć jakiś duźy plik to mając wciśnięty SHift kliknij delete i plik od razu zostanie usunięty z dysku, bez przenoszenia go do kosza.
run_DNA
Dodano
03.10.2003 00:03:05
Moze masz duzo smieci w koszu i zanim one sie wyswietla to moze chwile potrwac. Jaki masz sprzet?
stahumir
Dodano
02.10.2003 23:32:04
banan12
Dodano:
01.10.2003 23:54:50
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1