problem z koscia 128 sdram
po krótce :miałem 128 ram x 133
teraz dokupiłem o identcznych parametrach,ale gdy w biosie ustawiam 133 ,niebieski ekran ,a na 100 chulają obie są sprawne i osobno działaja na 133,
płyta via k7cośtam ,o co tu kurna moźe chodzić????
teraz dokupiłem o identcznych parametrach,ale gdy w biosie ustawiam 133 ,niebieski ekran ,a na 100 chulają obie są sprawne i osobno działaja na 133,
płyta via k7cośtam ,o co tu kurna moźe chodzić????
Odpowiedzi: 11
mam ten sam problem co wojtek ale tez plyta via epox8kta3 i co tu poradzic :cry:
są to na bank 133 dla pewnosci pozyczyłem od kolegi jeszcze jedną i znów wciskałem do wszystkich mozliwych slotów i to samo !!! cóz chyba tak zostanę ,co do biosu nigdy go nie upgradowałem ,gdyź szczeze powiem źe na tym sie kompletnie nie znam
Jak bardzo jesteś pewny źe to 133 a nie 100.
Jeśli kupowałeś w sklepie to wymień na nową, jeśli na giełdzie to mogła być przemetkowana.
Jeśli kupowałeś w sklepie to wymień na nową, jeśli na giełdzie to mogła być przemetkowana.
leopold uwierz mi .... jak dostane kamere cyfrowa to specjalnie to nagram i pokaze co ciekawego dzieje sie z moim biosem
leopold uwierz mi .... jak dostane kamere cyfrowa to specjalnie to nagram i pokaze co ciekawego dzieje sie z moim biosem
nie bardzo kumam tej rozmowy, ale czyli co nie da się u mnie ustawić tych kości na 133?????Ludziska pomóźcie please!!!!
nie bardzo kumam tej rozmowy, ale czyli co nie da się u mnie ustawić tych kości na 133?????Ludziska pomóźcie please!!!!
MenelutoR:ja tesh mialem blue screena w biosie
Szczerze mówiąc nie spotkałem się z BSOD–em w BIOSIE :lol: :lol: :lol: :lol:
pozostaje jeszcze update biosu ..... a jezeli update'owales biosa to go przywroc – ja tesh mialem blue screena w biosie jak przechodzilem do kontroli temperatur na plycie w BIOSIE
niestety ,próbowałem wszelkich moźliwych kombinacji ,na kazdej tak samo x100 ok ,x 133 niebieski ekran :–(
nie przejmuj sie masz po prostu ECS'a ... przeloz pamieci na odwrot (1 pamiec na miejsce drugiej pamieci).....
Strona 1 / 1