problem z kopiowaniem z otoczenia i filmami>>>
mam problem typu: kiedy chce przekopiowac coś z otoczenia sieciowego wystepuje problem, mianowicie kiedy zaznaczę plik i prawym kopiuj wyłącza sie explorer a nastepnie uruchamia ponownie. Ten sam problem pojawia sie podczas otwieranie niektórych filmów (jedyny program który otwiera filmy których inne odtwarzacze nie chcą odtworzyć to divx player 2.1) nie wiem co z tym zrobić a jest to dla mnie uciąźliwe i strasznie mnie wkurza HELP z gooory dzięki za pomoc (aha mam zainstalowanego service packa1 o ile to wazne)
Odpowiedzi: 10
czy naprawdę nikt nie wie co mam zrobic?
mi teź przykro bo dzisiaj zainstalowałem wszystkie aktualizaje do xp jakie były na stronie updata :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: co począć ?
No to ja juź nie mam innych pomysłów.
Jedyne co jeszcze przychodzi mi do głowy to uruchomić windows update i poszukać tam jakichś poprawek związanych z tym problemem.
Jedyne co jeszcze przychodzi mi do głowy to uruchomić windows update i poszukać tam jakichś poprawek związanych z tym problemem.
usunałem wszystko od {87D62D94–71B3–4b9a–9489–5FE6850DC73E}/InProcServer32 (nie wiem czy dobrze) ale i tak nic nie pomomogło :cry: :cry: :cry:
Problem moźe stwarzać avihandler (przewaźnie nie moźność skasowania pliku z filmem), ale i tutaj moźe pomóc jego wyłączenie.
Utwórz na wszelki wypadek punkt przywracania systemu.
Następnie uruchom regedit i wyszukaj:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Classes/CLSID/{87D62D94–71B3–4b9a–9489–5FE6850DC73E}/InProcServer32
Usuń InProcServer32 z rejestru. I dla pewności zrestartuj system.
Utwórz na wszelki wypadek punkt przywracania systemu.
Następnie uruchom regedit i wyszukaj:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Classes/CLSID/{87D62D94–71B3–4b9a–9489–5FE6850DC73E}/InProcServer32
Usuń InProcServer32 z rejestru. I dla pewności zrestartuj system.
przeinstalowałem xvida (XviD.Alpha.17.07.2003.1100) i divxa (5.0.5 pro) i nie udało sie explerer nadal sie wyłącza i przy odtwarzaniu filmów i przy kopiowaniu z otoczenia :cry:
Spróbuj uźyć tego programu: http://adrav.w.interia.pl/langet.htm
tak te pliki z otoczenia sieciowego to teź filmy
tak te pliki z otoczenia sieciowego to teź filmy
Spodkałem się z czymś takim źe po zaznaczeniu filmu zakodowanego w xvidzie restartowało explorera. Przeinstalowanie xvida (a i przy okazji divxa) powinno rozwiązać problem.
Poza tym czy te pliki z otoczenia sieciowego to teź pliki z filmami, moźe zrobienie tego co napisałem wyźej rozwiąźe drugi problem.
Poza tym czy te pliki z otoczenia sieciowego to teź pliki z filmami, moźe zrobienie tego co napisałem wyźej rozwiąźe drugi problem.
Strona 1 / 1