Problem z kopiowaniem i usuwaniem plików mp–3
Mam następujący problem, nie mogę usunąć, skopiować, czy zmienić nazwy w plikach mp–3. Za kazdym razem gdy chcę to zrobić wyskakuje mi okienko źe plik jest uźywany przez inną osobę czy inny program mimo źe wszystkie inne programy mam wylączone i sam obsługuje komp. Bardzo prosiłbym o pomoc, jak się z tym uporać! :)
Odpowiedzi: 4
w folderze liknij prawym, "Run DOS box from this folder", dir, "del [nazwa mp3]" (czy tam – "del *", jeśli wszystko chcesz wywalić) – na ogół działa skutecznie :)
Nie ma innych rad. Albo zmiany w rejestrze, albo wylaczanie procesu explorera, albo usuwac przez Windows czy Total Commandera, albo tez odczekac kilkadziesiat minut az system "pusci" te pliki.
Próbowałem juź sposobów podanych w archiwum, tych związanych z usunięciem niektórych wartości z rejestru, ale nic to nie pomogło. Moźe nie dotarłem do wszystkich rad. Moźe są jeszcze jakieś inne sposoby,bardzo prosiłbym o inne wskazówki bo jest to dla mnie bardzo waźne. :!: :?:
Podobne problemy są z filmami i nie tylko, a ich rozwiązanie było parę razy podawane – znajdziesz w archiwum.
Strona 1 / 1