Problem z kontrolerem PCI simple communications

Po 1 w menedżer urządzeń kolo  kontrolera PCI  simple communications mam wykrzyknik z pytajnikiem :)
W stanie urządzenia pisze mi  "To urządzenie nie jest poprawnie skonfigurowane. (Kod 1)
Aby ponownie zainstalować sterowniki dla tego urządzenia, kliknij przycisk Zainstaluj ponownie sterownik."
Jak naciskam zainstaluj ponownie sterownik to pisze pozniej nie mozna zainstalowac tego sprzetu, probowalam odinstalowac to urzadzenie i zainstalowac na nowo ale ciagle wyskakuje to samo...Ma ktos moze namiary na takowy sterownik lub mi jakos pomoże :(
Kontrolera PCI  simple communications mam w innych urządzeniach w menadżerze urządzeń i przez to ze nie mam sterownika nie chce mi dzialac odtwarzacz mp3:( prosze pomozcie

Odpowiedzi: 2

Nie jestem przekonany czy to mp3 to akurat od teog, bo najczęściej ten element odnosił isę do opcji głosowych modemu.
Tak moze byś podał konfigurację sprzętową - płyta, co na niej i do niej podpięte.
Rebe
Dodano
17.07.2006 09:12:16
Sterowniki płyty głównej instalowałeś? Wogóle jak doszło do tego błędu - miałeś formatowanie dysku?
spiderko
Dodano
16.07.2006 19:33:44
reliable
Dodano:
16.07.2006 19:08:52
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1