Problem z kontrolerami multimediów ... :/
Dzisiaj rano Windows XP poinformował mnie, ze brakuje mi sterowników do "kontrolera multimediów" oraz "kontrolera multimediów video".
www.punk.dmkproject.pl/screen/1.jpg
Nie moge przez to właczyc programu do otwarzania kablówki poprzez karcie telewizyjnej na komputerze.
www.punk.dmkproject.pl/screen/4.jpg
Chcac po zainstalowac sterowniki do karty TV po ich wczesniejszym odinstalowaniu wyskakuje komunikat:
www.punk.dmkproject.pl/screen/2.jpg
Nie mam rowniez dzwieku, mimo ze w panelu urzadzen mam karte SBLive Live Player 5.1.
www.punk.dmkproject.pl/screen/5.jpg
Chcac przeinstalowac sterowniki do karty dzwiekowej, wyskakuje mi taki komunikat:
www.punk.dmkproject.pl/screen/3.jpg
Prosze o pomoc jak naprawic ten problem. Sam od siebie nic nie zwaliłem, poniewaz jeszcze wczoraj wieczorem wszystko działało OK a dzisiaj rano jak właczyłem komputer Windows XP nie wykrywa mi "kontrolera multimediów" oraz "kontrolera multimediów video".
Prosze o rady. Dziekuje.
www.punk.dmkproject.pl/screen/1.jpg
Nie moge przez to właczyc programu do otwarzania kablówki poprzez karcie telewizyjnej na komputerze.
www.punk.dmkproject.pl/screen/4.jpg
Chcac po zainstalowac sterowniki do karty TV po ich wczesniejszym odinstalowaniu wyskakuje komunikat:
www.punk.dmkproject.pl/screen/2.jpg
Nie mam rowniez dzwieku, mimo ze w panelu urzadzen mam karte SBLive Live Player 5.1.
www.punk.dmkproject.pl/screen/5.jpg
Chcac przeinstalowac sterowniki do karty dzwiekowej, wyskakuje mi taki komunikat:
www.punk.dmkproject.pl/screen/3.jpg
Prosze o pomoc jak naprawic ten problem. Sam od siebie nic nie zwaliłem, poniewaz jeszcze wczoraj wieczorem wszystko działało OK a dzisiaj rano jak właczyłem komputer Windows XP nie wykrywa mi "kontrolera multimediów" oraz "kontrolera multimediów video".
Prosze o rady. Dziekuje.
Odpowiedzi: 2
Dałem przywracanie systemu, lecz po ponownym uruchomieniu Windows XP poinformował mnie, ze nie udało sie przywrócic systemu z daty 20.02.2005. Ale mimo to dzwiek zaczał działac i mogłem przywrócic ustawienia urzadzen. Nie wiem jakim cudem, ale teraz wszystko działa OK.
Mozliwe, ze zwaliły sie pliki:
Config.nt
Autoexec.nt
Command.com
i te pliki przywracanie systemu jakos podmieniło na sprawne. W kazdym badz razie wszystko juz jest OK. Dzieki za rade.
Mozliwe, ze zwaliły sie pliki:
Config.nt
Autoexec.nt
Command.com
i te pliki przywracanie systemu jakos podmieniło na sprawne. W kazdym badz razie wszystko juz jest OK. Dzieki za rade.
Wsadziłeś jakąś nową kartę? Taki efekty jakby przerwań zabrakło... nagle... A co to za RAID? Zainstaluj stery do niego. A przywracanie sytemu?
Strona 1 / 1