Problem z kontami

a wiec mialem dzis rano jescze jedno konto "mati" (i on byl administratorem) i goscia wylaczonego. troche pogrzebalem i jak wlaczylem kompa to zauwazylem ze mam inne ustawienia wyglad itd zorientowalem sie ze powstalo mi konto administrator. i mam teraz administrato , mati (ktory tez jest adminiem) i goscia chce miec to konto mati jak moge sie pozbyc tego konta administrator czy moge usunac folder Administrator z c:/document and setting i zostawic tam tylko folder MAti

Odpowiedzi: 1

matifcb:
czy moge usunac folder Administrator z c:/document and setting i zostawic tam tylko folder MAti
Ty mozesz wszystko, nawet format zrobic. Tylko nie spodziewaj sie, ze po tym usuwaniu z systemem bedzie wszystko OK.
matifcb:
troche pogrzebalem
Skoro grzebales w jakims tweakerze, to teraz odgrzeb. Dlaczego zmieniasz jakies ustawienia a ktorych nie masz pojecia ? Przez to "grzebanie" nakazales systemowi aby pokazywal na ekranie startowym wbudowane konto Administrator.

Zeby nie bylo – w HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogonSpecialAccountsUserList wpisowi Administrator zmien wartosc na 0 (zero)
EL NINO
Dodano
03.10.2004 18:23:02
matifcb
Dodano:
03.10.2004 01:30:59
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1