Problem z konfiguracja XP

Czy ktos wie jak zmienic udostepnianie moich dokumentow? zauwazylem ze ta opcja albo jest dostepna zaraz po zainstalowanym na nowo systemie albo nie! Nie chodzi mi o udostepnianie w sieci tylko o to aby folder moje dokumenty nie byl dostepny dla innych uzytkownikow mojego kompa

Odpowiedzi: 9

xczakix:
no to sie nie popisalem :) ale wytlumacz mi abym wiedzial na przyszlosc dlaczego ma sie instalowac win na ntfs a nie na fat32?? i dlaczego na fat32 to mi nie dziala??

Oto jak Microsoft charakteryzuje systemy plików
:arrow: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;100108
Bobi
Dodano
27.10.2004 22:34:11
no to sie nie popisalem :) ale wytlumacz mi abym wiedzial na przyszlosc dlaczego ma sie instalowac win na ntfs a nie na fat32?? i dlaczego na fat32 to mi nie dziala??
xczakix
Dodano
27.10.2004 22:15:49
xczakix:
ehh wlasnie fat32... moze to przez to? to by wszystko wyjasnialo, jak instaluje to raz daje fat raz ntfs i stad chyba raz sie mnie o to pyta czy uczynic ten folder prywatnym czy nie... wiec powinno sie instalowac na ntfs ?

Nie raczej a nawet napewno :mrgreen:

A bralem Cie za "nie amatora" :wink:
Bobi
Dodano
27.10.2004 22:11:12
ehh wlasnie fat32... moze to przez to? to by wszystko wyjasnialo, jak instaluje to raz daje fat raz ntfs i stad chyba raz sie mnie o to pyta czy uczynic ten folder prywatnym czy nie... wiec powinno sie instalowac na ntfs ?
xczakix
Dodano
27.10.2004 21:59:33
Nie musze pytac czy system na NTFS–ie stoi??

Mozna zainteresowac sie odptaszkowaniem :arrow: Prostego udostepniania plikow i Zabezpieczeniami we Własciwosciach katalogu
Bobi
Dodano
27.10.2004 21:38:31
tak jestem zalogowany na to konto... z tego co zauwazylem raz sie pyta raz nie, nie wiem od czego to zalezy, wlasnie teraz zainstalowalem na nowo windowsa i niestety nie zapytal sie mnie :( w dodatku w miejscu gdzie sie zaznacza ze chce aby moje dokumenty byly prywatne nie ma mozliwosci zaznaczenia tego, stad moje pytanie czy w tym momencie mozna to gdzies wlaczyc a jezeli juz to z pewnoscia to zaawansowana sprawa dlatego prosilbym jakiegos fachowca o pomoc
xczakix
Dodano
27.10.2004 21:23:40
xczakix:
heh wielkie dzieki za odp ale chyba nie masz mnie za takiego amatora :) tak, mam profesional...problem w tym ze w tym miejscu gdzie sie to zaznacza nie ma takiej opcji a po stworzeniu nowego user`a nie pyta sie mnie czy chce aby moje dokumenty byly prywatne

Jestes zalogowany na to konto dla ktorego chcesz odmowic dostepu do Moich Dokumentów dla innych urzytkownkow ??

Czy uczynic folderem prywatnym pyta sie podczas zakladania hasła
Bobi
Dodano
27.10.2004 21:18:45
heh wielkie dzieki za odp ale chyba nie masz mnie za takiego amatora :) tak, mam profesional...problem w tym ze w tym miejscu gdzie sie to zaznacza nie ma takiej opcji a po stworzeniu nowego user`a nie pyta sie mnie czy chce aby moje dokumenty byly prywatne
xczakix
Dodano
27.10.2004 21:14:44
Windows to XP Pro??

Załóz konto na profil po podaniu hasla masz mozliwsc wyboru czy uznac swoje dokumenty za prywatne

Badz w Documents and Setting w katolgu z nazwa swojego konta we Wlasciwosci/Udostepnianie ptaszek :arrow: Uczyn ten folder folderem prywatnym
Bobi
Dodano
27.10.2004 21:12:03
xczakix
Dodano:
27.10.2004 20:26:27
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1