Problem z kompem
Witam .Mam pewien problem z kompem i proszę o radę.Ostatnio zmieniłem płytę główną na ASRoca K7S41 i zaczęły sie moje kłopoty,mianowicie,kiedy włączam jakiś film na kompie od razu wyłącza mi sie GG i jak jest odpalona to równieź przeglądarka.A jeźli przyspieszę obraz filmu razy dwa ,to odrazu restartuje mi kompa(momentalnie).Nie wiem co sie dzieję.Mam Pamięć 512 DDR i procesor Athlon XP 1700+.Jeźeli moźecie to pomóźcie laikowi:).
Odpowiedzi: 8
marwas5:Dzięki dla Pana Mohomora.Bardzo ciekawy odnośnik,
Proszę bardzo. I jeszcze jedna rada: kiedy chcesz cos dopisać do postu uźywaj opcji edycji swojego postu.
8) Pozdro.
Oczywiście wasze sugestie teź wezmę pod uwagę(WIRUSY)źeby było jasne:)
Dzięki dla Pana Mohomora.Bardzo ciekawy odnośnik,na pewno mi sie przyda.Problem juź poruszałem na innych forach i są inne opcje.Np Za słaby zasilacz lub uszkodzona pamięć.Ja obstawiam pamięć i przetestuję ją odpowiednim programem.Wszystkim dziękuje za pomoz.Pozdro.
Witam !
Tak jak stwierdził to Seeker. Płyta tak się ma do tego jak Becikowe do Bety.Jeśli na wszystkich odtawrzaczach
dzieje się to samo, myślę źe jest to wina nie wymiany Płyty tylko jakiegoś robactwa lub programy do odtwarzania; Meźe być tak źe Program ten poprostu dla lepszej wydajności zamyka te aplikacje, ale jest to mało prawdopodobne.
Tak jak stwierdził to Seeker. Płyta tak się ma do tego jak Becikowe do Bety.Jeśli na wszystkich odtawrzaczach
dzieje się to samo, myślę źe jest to wina nie wymiany Płyty tylko jakiegoś robactwa lub programy do odtwarzania; Meźe być tak źe Program ten poprostu dla lepszej wydajności zamyka te aplikacje, ale jest to mało prawdopodobne.
marwas5:Witam.Podłączone jest wszystko dobrze.Pasta jest nowa.Co do oglądarki,to dzieje sie to na kaźdej niestety.Sam film raczej nie,poniewaź tak dzieje sie na kaźdym filmie.Niestety nie wiem co to jest BSOD:)Acha.raz zrobiłem czyszczenie rejestru,ale takie"dokładne"
Poczytaj sobie o BSODie
i moźe zastosuj się do rady Seekera i przeczesz system jakimś dobrym antywirem. Zrób log HJT itd.
8) Pozdro.
Witam.Podłączone jest wszystko dobrze.Pasta jest nowa.Co do oglądarki,to dzieje sie to na kaźdej niestety.Sam film raczej nie,poniewaź tak dzieje sie na kaźdym filmie.Niestety nie wiem co to jest BSOD:)Acha.raz zrobiłem czyszczenie rejestru,ale takie"dokładne"
Zmiana płyty ma z tym tyle wspólnego co ...becikowe z betami . Moim zdaniem masz jakieś robactwo w systemie , lub ten film jakieś paskudztwo ze sobą przyniósł i odnośniki do niego otwiera.
Po tej wymianie płyty na pewno wszystko dobrze podączyłeś?? W sensie pasta termoizolacyjna i podobne??
Co do filmu, to ma znaczenie na jakim odtwarzaczu?? czy nie??
W sumie to mógłbyś nam i BSOD'a pokazać.
Co do filmu, to ma znaczenie na jakim odtwarzaczu?? czy nie??
W sumie to mógłbyś nam i BSOD'a pokazać.
Strona 1 / 1