PROBLEM Z KOMPEM PO INSTALACJI WINXP + SP2

Witam wszystkich!!! Mam mały problem, który przedstawię w punktach.

Po pierwsze !!!

Na komputerze był zainstalowany Win98. Po naciśnięciu opcji Zamknij system – oczywiście system się zamykał i komputer sam się wyłączył.

Po zainstalowaniu Winxp pro + sp2 po naciśnięciu WYŁĄCZ – komputer się restartuje !!! W pierwszej chwili myslałem źe źle nacisnełem przycisk, ale to powtórzyłem i faktycznie on tylko się restartuje. Co jest nie tak !!!

Po drugie !!!

Inny komputer !!! Wcześniej był zainstalowany na nim Win Me, gdzie kompter po naciśnięcu Zamknij – oczywiście się wyłączył. Następnie został zainstalowany Winxp pro + sp1. Gdzie system juź zaczoł komunikować "Moźesz teraz bezpiecznie wyłączyć komputer", lecz po dodaniu SP2 komputer zwariował !!! Podczas zamykania monitor robi się czarny a jednostka nadal fizycznie się nie wyłączyła !!!

Jak ktoś miał takie przypadki i zna odpowiedz na to, to proszę o sugestie, pomoc itp.

Odpowiedzi: 1

Moźe by tak "restart zamiast" spóbować wpisac w wyszukiwarce forumowej, która pod tym linkiem się znajduje: http://www.centrumxp.pl/forum/search.php ?
Wśród 18 wyników , kóre moga dotyczyć zapewne i sposobu uprawy troli są i takie, kórych tytuły juź wskazują na – co najmniej – zbliźoną tematykę.
Rebe
Dodano
22.10.2004 19:34:38
muchamet
Dodano:
22.10.2004 17:32:52
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1