Problem z kodekami
ostatnio zaistalowalem nimo 50build7 przy full install i zauwazylem pozniej ze mam problemy z moim sb livem.ok znalazlem problem –ac3.pozniej uslyszalem w mp3 oddtwarzanych ze glosniki pierdza jakby za duzo sopranow znalazlem ale juz nie pamietam co to za kodek.a teraz mam taki problem:
lubie odtwarzac filmy w wmp ( mozecie sie smiac ale sie przyzwyczailem i gila mnie to ).jak zainstalowalem ta wer nimo to automatycznie nie moge dopasowywac sobie jasnosci,ostrosci,kolorow w wmp.wiem ktory to kodek ale jak go niezainstaluje to wtedy moge sobie monitor odkrecac :D bo mam obraz do gory nogami.
co mam zrobic musze ogaladac filmy a nie chce odpalac bestplayera itp.
czekam na was
lubie odtwarzac filmy w wmp ( mozecie sie smiac ale sie przyzwyczailem i gila mnie to ).jak zainstalowalem ta wer nimo to automatycznie nie moge dopasowywac sobie jasnosci,ostrosci,kolorow w wmp.wiem ktory to kodek ale jak go niezainstaluje to wtedy moge sobie monitor odkrecac :D bo mam obraz do gory nogami.
co mam zrobic musze ogaladac filmy a nie chce odpalac bestplayera itp.
czekam na was
Odpowiedzi: 5
V tez jest Polski :twisted:
pozdroofki
pozdroofki
ok Panowie udalo mi sie rozwiazac problem ze wszystkimi sterownikami i dalej juz moge oglaac filmy w wmp :D .
Dzieki za reklamy :D
Dzieki za reklamy :D
Ja ogladam ostatnio filmy w subedit.Podoba mi sie jego jedna opcja.jak film jest w 2 plikavh to po zakonczeniu pierwszego on automatycznie wczytuje drugi.
A ja mam jeszcze lepsza propozycje : Bestplayer – Polski dobry program
Polecam VPlayer'a
pozdroofki
pozdroofki
Strona 1 / 1