PROBLEM Z KLAWIATURĄ
Witam;
Coś sie podziało z moją klawiaturą, a ściślej z kursorami. Otórz w grach wszystko zachowyje się tak jakby stale był wciśnięty lewy kursor. Ale juź np. w wordzie wszystko jest ok. Czy to wina klawiatury czy systemu i jak to naprawić??
Coś sie podziało z moją klawiaturą, a ściślej z kursorami. Otórz w grach wszystko zachowyje się tak jakby stale był wciśnięty lewy kursor. Ale juź np. w wordzie wszystko jest ok. Czy to wina klawiatury czy systemu i jak to naprawić??
Odpowiedzi: 6
to był... sterownik do pada;] gry urzywały pada jak głuwnego konrolera i stond to uciekanie na lewo. Wszystkim kturzy chcieli pomóc dziękuję, temat uwaźam za zamknięty.
to na bank jakis SMROD... ja tez to mialem... jakies 3 miechy temu
polecam AVG 7.1 – u mnie to naprawil...
polecam AVG 7.1 – u mnie to naprawil...
myślę iź jest to problem z wirusami ja miałem wirusa i mi myszka fiksowała jak tylko ruszyłem leciutko myszkęto od razu kursor ruszał sie na całym ekranie i sam włańczał ikony więc przeskanuj kompa ewentualnie daj loga z hijacka :wink:
wiec proponuje przeintalowac system to chyba powinno pomoc.Mozesz tez sprubowac odrobaczyc system
Zapiołem inną klawiaturę ale problem nie zniknął.
sciagnij ten lewy klawisz i zobacz czy nei ma tam jakiegos syfu,jezeli jest to oczysc.Sprobuj tez podlaczyc inna klawe bedizesz wtedy wiedzial czy to wina systemu
Strona 1 / 1