Problem z klawiaturą :(
Witam
Zakupiłem nową klawiature i mam problem ... zainstalowałem sterowniki które były podane w pudełku zainstalowałem i git tylko nie działą mi kombinacja skrótów np. Alt + F4 :/ Wcześniej na starej klawiaturze działały. Przypomne źe mam Windowsa XP SP2
Zakupiłem nową klawiature i mam problem ... zainstalowałem sterowniki które były podane w pudełku zainstalowałem i git tylko nie działą mi kombinacja skrótów np. Alt + F4 :/ Wcześniej na starej klawiaturze działały. Przypomne źe mam Windowsa XP SP2
Odpowiedzi: 4
RACJA!!! Odinstal––>Restart––>Samoczynna instalacja bez interwencji usera powinno ruszyć!!!
prawdopodobnie na tych samych klawiszach funkcyjnych masz dodatkowe "usługi" typu New, open, Save
musisz mieć dodatkowy klawisz co wyłaczy Ci tą wspaniała rzecz
musisz mieć dodatkowy klawisz co wyłaczy Ci tą wspaniała rzecz
JN:Jaka klawiatura zwykła,multimedialna,PS2,USB
Przejrzyj oprogramowanie klawiatury,moźe trzeba ustawić.
Odinstaluj stery i klawiature w menadzeźe urządzeń,restart kompa i niech komp zainstaluje systemowe i zobacz.
mulitimedialna EURO OFFICE XP i jeszcze jedno podczas gry nie działają mi klawisze F5,F6.F7(działa),F8
Jaka klawiatura zwykła,multimedialna,PS2,USB
Odinstaluj stery i klawiature w menadzeźe urządzeń,restart kompa i niech komp zainstaluje systemowe i zobacz.
Strona 1 / 1