Problem z kartą TV

Witam!

Stałem się szczęśliwym posiadaczem karty TV Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert. Wszystko działa poza tym, źe nie mogę znaleźć źadnego programu.

Kablówka Multimedia w Szczecinie. Oczywiście zeskanowałem wszystkie polskie częstotliwości – PAL B–D, D oraz SECAM.

Co mam zrobić?

Odpowiedzi: 4

Wszystko działa, wystarczyło kanał przełączyć:P

Tylko, źe ten program jakiś badziewny jest. Co polecacie?

jTV? K!TV?

Pozdrawiam!
Naczelny
Dodano
12.12.2005 12:14:18
Sprawdz czy masz dobrze ustawione zrodlo sygnalu (wejscie karty – masz 3szt.) bo jesli nic wiecej nie jest podlaczone to na 2 pozostalych bedzie niebiesko :wink:
No i w ustawieniach skanowania – zdaje sie tam to jest – trza miec CABLE a nie AIR.
Wiecej podpowiem jak wroce do domu bo ostatni raz ta karte instalowalem z rok temu – jak nie lepiej :)
Szuja27
Dodano
08.12.2005 10:56:54
Przepraszam. Jestem zielony w temacie.

Sterowniki i program bezpośrednio od producenta – WinFast PVR...
Naczelny
Dodano
07.12.2005 19:10:06
Naczelny:
Oczywiście zeskanowałem wszystkie polskie częstotliwości – PAL B–D, D oraz SECAM.

Jeśli brać dosłownie co napisałeś powyźej , to się nie dziwię źeś nie znalazł – PAL, SECAM , NTSC , to nie częstotliwości a systemy kodowania wizji i fonii . Gdybś znalazł kanał to co najwyźej obraz byłby czarno–biały przy złym ustawieniu systemu kodowania.
Do karty dostałeś jakiś program do przechwytywania obrazu? , bo cóś wogóle nie piszesz jak to robisz , sam fakt jedynie obwieszczasz : nie mam i juź
Seeker
Dodano
07.12.2005 19:02:57
Naczelny
Dodano:
07.12.2005 18:15:20
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1