Problem z kartą TV
Witam!
Stałem się szczęśliwym posiadaczem karty TV Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert. Wszystko działa poza tym, źe nie mogę znaleźć źadnego programu.
Kablówka Multimedia w Szczecinie. Oczywiście zeskanowałem wszystkie polskie częstotliwości – PAL B–D, D oraz SECAM.
Co mam zrobić?
Stałem się szczęśliwym posiadaczem karty TV Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert. Wszystko działa poza tym, źe nie mogę znaleźć źadnego programu.
Kablówka Multimedia w Szczecinie. Oczywiście zeskanowałem wszystkie polskie częstotliwości – PAL B–D, D oraz SECAM.
Co mam zrobić?
Odpowiedzi: 4
Wszystko działa, wystarczyło kanał przełączyć:P
Tylko, źe ten program jakiś badziewny jest. Co polecacie?
jTV? K!TV?
Pozdrawiam!
Tylko, źe ten program jakiś badziewny jest. Co polecacie?
jTV? K!TV?
Pozdrawiam!
Sprawdz czy masz dobrze ustawione zrodlo sygnalu (wejscie karty – masz 3szt.) bo jesli nic wiecej nie jest podlaczone to na 2 pozostalych bedzie niebiesko :wink:
No i w ustawieniach skanowania – zdaje sie tam to jest – trza miec CABLE a nie AIR.
Wiecej podpowiem jak wroce do domu bo ostatni raz ta karte instalowalem z rok temu – jak nie lepiej :)
No i w ustawieniach skanowania – zdaje sie tam to jest – trza miec CABLE a nie AIR.
Wiecej podpowiem jak wroce do domu bo ostatni raz ta karte instalowalem z rok temu – jak nie lepiej :)
Przepraszam. Jestem zielony w temacie.
Sterowniki i program bezpośrednio od producenta – WinFast PVR...
Sterowniki i program bezpośrednio od producenta – WinFast PVR...
Naczelny:Oczywiście zeskanowałem wszystkie polskie częstotliwości – PAL B–D, D oraz SECAM.
Jeśli brać dosłownie co napisałeś powyźej , to się nie dziwię źeś nie znalazł – PAL, SECAM , NTSC , to nie częstotliwości a systemy kodowania wizji i fonii . Gdybś znalazł kanał to co najwyźej obraz byłby czarno–biały przy złym ustawieniu systemu kodowania.
Do karty dostałeś jakiś program do przechwytywania obrazu? , bo cóś wogóle nie piszesz jak to robisz , sam fakt jedynie obwieszczasz : nie mam i juź
Strona 1 / 1