Problem z kartą Sapphire Radeon 9600 Pro

Otóź mam taki problem:, gdy odpalam komputer to nie odpala mi monitor dopiero odpala jak wyskakuje plansza zapraszamy z systemu XP i jedynym wyjściem jest podpięcie telewizora źeby wejść w bios, a jak odinstaluje stery od karty graficznej to pozostaje mi tylko telewizor, bo monitor wcale nie odpala nawet, gdy odłoncze telewizor pomuzcie moźe ktoś miał podobną sytuację.

Odpowiedzi: 3

stanleymat:

Stery są ok skoro jak wskakuje system to odpala monitor problem napewno tkwi w płycie albo karcie

czemu wykluczasz monitor? moźe przecieź tak być, źe zanim się on przeładuje to juź pierwsze ekrany dawno przeleciały. miałem osobiście do czynienia z takim przypadkiem.
Endrju
Dodano
14.04.2006 14:15:48
Endrju:
działo sie to wcześniej? moźe coś przeinstalowywałeś ostatnio [grafika, monitor]. Podmień monitor na początek. ewentualnie spróbuj "po ciemku" wejść do trybu awaryjnego, a w nim spróbować opcji, uruchomienia ostatniej dobrej konfiguracji. Wykonaj chkdsk partycji systemowej. Jeśli to nie pomoźe przeinstalować stery.

Stery są ok skoro jak wskakuje system to odpala monitor problem napewno tkwi w płycie albo karcie
Anonymous
Dodano
14.04.2006 12:56:23
działo sie to wcześniej? moźe coś przeinstalowywałeś ostatnio [grafika, monitor]. Podmień monitor na początek. ewentualnie spróbuj "po ciemku" wejść do trybu awaryjnego, a w nim spróbować opcji, uruchomienia ostatniej dobrej konfiguracji. Wykonaj chkdsk partycji systemowej. Jeśli to nie pomoźe przeinstalować stery.
Endrju
Dodano
14.04.2006 12:42:25
Anonymous
Dodano:
14.04.2006 11:34:45
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1