problem z kartą LifeView Fly Video...
Witam.
Mam problem ze znalezieniem sterowników do wyźej wymienionej karty. Jest to model 2000/3000 jest plytka ze stterownikami ale XP na tej plytce sterowników niestety nie widzi...
Powiem jak sytuacja wygladala: wczesniej mialem Win98 i chodzilo @LL elegancko i zrobilem update win98 do winxp – dalej wszystko bylo picus glancus.
Jednakze niedawno mialem format i reinstall i "na czysto" zainstalowalem XP (wczensiej to byl update z 98 do xp) i jak mam ten "na czysto" system to niestety wyzej wymieniona karta TV nie dziala :(((
Bardzo prosze o pomoc – jesli ktos wie co mozna ewentualnei zrobic to bylbym bardzo wdzieczny za udzielenie mi ewentualnych wskazowek/informacji.
Mam problem ze znalezieniem sterowników do wyźej wymienionej karty. Jest to model 2000/3000 jest plytka ze stterownikami ale XP na tej plytce sterowników niestety nie widzi...
Powiem jak sytuacja wygladala: wczesniej mialem Win98 i chodzilo @LL elegancko i zrobilem update win98 do winxp – dalej wszystko bylo picus glancus.
Jednakze niedawno mialem format i reinstall i "na czysto" zainstalowalem XP (wczensiej to byl update z 98 do xp) i jak mam ten "na czysto" system to niestety wyzej wymieniona karta TV nie dziala :(((
Bardzo prosze o pomoc – jesli ktos wie co mozna ewentualnei zrobic to bylbym bardzo wdzieczny za udzielenie mi ewentualnych wskazowek/informacji.
Odpowiedzi: 6
:( Ja Mam taką samą karte i miałem ten sam problem tylko zamiast XP ,ME ....Jak updatowałem 98 na Me to było dobrze ,a jak zainstalowałem Me od nowa to kicha Aź ściągnołem drivery do ME ....Tera mmam Xp i ściągałem drivery do neij ...Oto strona...http://www.lifeview.com/Service/Download/download.html
Spróbuj programu bTV Pro. On nie potrzebuje źadnych sterów. Niektórym co prawda niezbyt smiga pod XP, ale u mnie jest OK – więc nie zawadzi spróbować
tak probowalem recznie i tez ***... jak juz wskazuje miejsce gdzie sa stery to wyskakuje komunikat ze ich tam nie ma :?
tak probowalem recznie i tez ***... jak juz wskazuje miejsce gdzie sa stery to wyskakuje komunikat ze ich tam nie ma :?
Jak to nie widzi? tzn na plycie jest wersja sterownikow pod xp? i czy probowales recznie zainstalowac stery a nie zeby xp sam je znalazl.
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
stamtad juz probowalem... zadne z nich niestety nie chodzi... win xp pokazuje "w podanej lokalizacji nie ma informacji o szukanym sprzecie"...
Strona 1 / 1