Problem z kartą graficzną - podłączeniem do TV
Witam,
mam kartę graficzną ATI Radeon 9600 podłączoną do TV poprzez kabel s-video - SCART.
Działało to sobie, obraz był też na tv aż tu nagle na tv pojawiać się przestał. Co ciekawe na komputerze widzę, że tv jest wykrywany. A na telewizorze czarno. Kable są podłączone. Kombinowałem z rozdzielczością, odświerzaniem itd ...
Czy ktoś wie jak temu zaradzić ?
mam kartę graficzną ATI Radeon 9600 podłączoną do TV poprzez kabel s-video - SCART.
Działało to sobie, obraz był też na tv aż tu nagle na tv pojawiać się przestał. Co ciekawe na komputerze widzę, że tv jest wykrywany. A na telewizorze czarno. Kable są podłączone. Kombinowałem z rozdzielczością, odświerzaniem itd ...
Czy ktoś wie jak temu zaradzić ?
Odpowiedzi: 1
Probowales moze w Theatre Mode (Tryb Teatralny)?
Strona 1 / 1
Tak (nic się nie wyświetla). Tryb kinowy dotyczy video, natomiast wyświetlanie nie działa wogóle, czarny ekrat tv dotyczy zarówno video jak i np pulpitu Windows.<br>
A może;<br><br>- ustawienia<br>- coś z kablem wtyczkami,gniazdami.<br>- padło wyjście TV na karcie grafiki<br>- uszkodzone wejście w TV<br><br>Trzeba sprawdzić.<br><br><a href="http://solar.blurp.org/tvout.html">TV out w kartach Ati </a><br>