problem z kablem pod usb
Witam serdecznie,
Zakupiłem kabel USB to Serial Port –> Sagem. Po poprawnym zainstalowaniu "succesfully" podłączam kabel (po restarcie systemu) i pisze mi USB–Uart Controler. Nie mam do tego sterowników, a nie pojawia się teź sterownik tak jak pisze w instrukcji.
Proszę rzucić okiem
www.gsm2pc.pl – zakładka podłączenie (kabel USB)
nerwy mi siadają bo to jest nie moźliwe by nie działało. Na drugim kompie jest tylko USB–Device. A teź powinno łapnąc sterownik. Czy XP ma jakieś blokady (sp1) by nie pozwolić się temu sterownikowi zainicjować?
Zakupiłem kabel USB to Serial Port –> Sagem. Po poprawnym zainstalowaniu "succesfully" podłączam kabel (po restarcie systemu) i pisze mi USB–Uart Controler. Nie mam do tego sterowników, a nie pojawia się teź sterownik tak jak pisze w instrukcji.
Proszę rzucić okiem
www.gsm2pc.pl – zakładka podłączenie (kabel USB)
nerwy mi siadają bo to jest nie moźliwe by nie działało. Na drugim kompie jest tylko USB–Device. A teź powinno łapnąc sterownik. Czy XP ma jakieś blokady (sp1) by nie pozwolić się temu sterownikowi zainicjować?
Odpowiedzi: 2
Poszły dalej musisz sam, coś źle robisz poczytaj opis instalacji moźe w biosie masz wyłączone USB trza załączyć jak wykryje urządzenie aktualizuj sterowniki jak nie to mu ręcznie wskaź skąd ma je pobrać sprawdź w menadźerze urządzń czy jest zainstalowany poprawnie jak jest źółty znaczek przy tym urządzeniu to aktualizuj sterownik powinno chodzić powodzenia
proszę o przesłanie oby dwóch na keychi @ interia.pl
Strona 1 / 1