Problem z Juiced
Witam mam taki problem a raczej mój kumpel. U siebie zainstalowałem gierke normalnie i działa bez zarzutów ale u moich 2 kumpli podczas inicjalizowania instalacji wyskakuje jakis bład i nie da sie dalej zainstalowac. Macie moze jakis pomysł czym jest to spowodowane??? Powiem jeszcze ze koles ma lepszy sprzet odemnie na dodatek nowy raptem 3 tygodnie :] THX z góry
Odpowiedzi: 7
jaka gra? jaki blad? (screen)
kietek ty zapisz sie na liste sprzedawczykow na policji, a co do mojego pytania to udzieli mi ktos rady???
Ja się tylko tak grzecznie zapytam, co to kurna jest komisja śledcza ?
Co temat to widze kolege kietka reprezentanta cnót wszelkich, czystego jak łza, dorabiającego sobie sciganiem wykroczeń wirtualnych i prawieniem morałów.
Chcesz sobie tropić piratów, zapisz sie do policji albo jakim wolontariatem się zainteresuj.
Kolejnych takich postów komentować nie będę.
Co temat to widze kolege kietka reprezentanta cnót wszelkich, czystego jak łza, dorabiającego sobie sciganiem wykroczeń wirtualnych i prawieniem morałów.
Chcesz sobie tropić piratów, zapisz sie do policji albo jakim wolontariatem się zainteresuj.
Kolejnych takich postów komentować nie będę.
Jak tak smiecie go posadzac :!: To przeciez oczywiste ze kazdy z nich sam zakupił swoją grę. :!:
Ja nie wiem co za niedowiarki :mrgreen:
Ja nie wiem co za niedowiarki :mrgreen:
gusioo:Ad@$:A to tak legalnie rozpowszechniac kolegom gre?
To sie kopia bezpieczeństwa nazywa.
:mrgreen:
No wlasnie... bo skoro na moim "kupca" gra dziala, to po co do innych smigac :?: Chyba, ze to taka polityka – ode mnie masz te gre, a ja od Ciebie te.
Ad@$:A to tak legalnie rozpowszechniac kolegom gre?
To sie kopia bezpieczeństwa nazywa.
:mrgreen:
A to tak legalnie rozpowszechniac kolegom gre?
Sygnature bledu podac!
Sygnature bledu podac!
Strona 1 / 1