Problem z Javą! Błagam pomocy...
Niedawno zainstalowałem po reinstalce systemu najnowszą Jave 1.4.2_04 (z tego co pamietam). Poniewaź z mojego komputera korzysta cala rodzina mam tu piec kont +konto Administrator i gosc ma sie rozumiec. No i problem polega na tym ze jedynym kontem na ktorym da sie ja (jave) uruchomic to moje konto! Wszystkie pozostale maja uprawnienia administratora. Pojawia sie nastepujacy komunikat "Bad installation. No JRE found in configuration file". Przy probie otworzenia ustawien plug–ina w control panel cos w stylu "nie znaleziono wpisow w rejestrze (i tu sciezka dostepu)" Przy probie wejscia na strone ze skryptami "java 1.4.2_04 plug–in not installed properly". Probowalem juz wielu rzeczy, przeinstalowywalem na 100 roznych sposobow z kazdego konta w tym z administrator i nic! Caly czas to samo. Dodam ze nie mam servica packa zainstalowanego (Win Xp PRO). Nie mam wirusa ani zlosliwego chochlika w obudowie. Co jest? Dzieki za wszelka pomoc :?
Odpowiedzi: 2
Dzieki za szybka odpowiedz! Solidne forum :) Udalo sie. Jestem taki szczesliwy :) Z czego mogl wynikac taki glupi problem? Blad instalatora czy co?
Zwroc uwage na trzy ostatnie posty – http://forum.java.sun.com/thread.jsp?forum=14&thread=470869&tstart=240&trange=15
Strona 1 / 1