problem z isdn
Juź od dłuźszego czasu mam ISDN via Dialog :). Mój problem rozpoczął się juz na samym początq. Wykupiłem łącze ISDN, aby móc jednocześnie surfować i rozmawiać przez telefon, ale gdy podłączałem telefon do tej skrzynki co Dialog dostarcza (aethra NT1 Plus), to był sygnał zajętości. Rozwiązałem to podłączając tel do modemu. Tylko źe telefon się zepsuł, więc qpiłem uźywany tel ISDN, podłączyłem go do w/w skrzynki, no i znowu sygnał zajętości, a tego tel nie mogę podłączyć do modemu, bo ma on tylko jedno wejście na ISDN. Co jeszcze trochę dziwne, kiedyś na stronie Dialogu była wiadomość o nowych sterownikach do tej skrzynki, a ja jej nie mam wogóle dołączonej do komputera, więc moźe ci co zakładali ten ISDN kompletnie zwalili robotę?? Proszę o pomoc
Odpowiedzi: 2
Dzięki za natychmiastową odpowiedź, chociaź gdyby ktoś miał jakieś bardziej optymistyczne to nie pogardzę :)
Serwis centralki naleźy do operatora czyli Dialogu,zgłoś fakt i zaproś technika i niech usunie usterke i sprawdzi linie lub ewentualnie niech wymienią centralke jak uszkodzona.
Strona 1 / 1