Problem z IRDa
Mam xp HE i profesionala:) podlaczam IRDe i na XP HE po zainstalowniu sterownikow mam ikonke polaczenia bezprzewodowego w zasobniku systemowym i po wykryciu jakiegos urzadzenia na podczerwien przez IRDe odrazu nawiazywane jest polaczenie , natomiast na XP PRO z serv.pack 2 nie mam ikonki ani polaczenia nie chce nawiazac z zadnym urzadzeniem na podczerwien, a instalacja sterownikow przebiegla bezproblemowo i w menadzeze urzadzen tez jest wszystko wporzadku, czy ktos mi pomoze ???? :?
Odpowiedzi: 7
znaczy sie xp pro byl odrazu z service packiem 2 natomiast xp he bez zadnego service packa
Manik:Np win często sprawdza sterowniki w sieci bez naszej zgody.
Delikatnie napisze – ciemnote wciskasz.Manik:Sprawdź sterowniki na stronie producenta IRDY z zaznaczeniem, źe to dla profa.
Chickonyy, co wczesniej zainstalowane ? SP2 czy drivery do tej IRDy ? Bankowo powinienes usunac te sterowniki, usunac kontroler USB w menedzerze urzadzen, restart i dopiero gdy system zainstaluje sobie USB, doinstalowac sterowniki, ale po wykryciu urzadzenia wpietego do gniazda.
Acha i jeszcze GOOGLE sie poleca
Nic z tego to jest łindołs, z nim nigdy nic nie wiadomo. Sprawdź sterowniki na stronie producenta IRDY z zaznaczeniem, źe to dla profa.
ale powinno "cos" byc w menadzeze :( ze sprzet np. nieprawidlowo dziala albo cusik takiego :?
Spodziewam się, źe win HE jest legal, a prof nie. To moźe jest wina nielegalności. Np win często sprawdza sterowniki w sieci bez naszej zgody.
Koffany łindołs
Koffany łindołs
zapomnialem dodac ze IRDA jest przez USB
Strona 1 / 1