Problem z internetem
Witam!!!
Jestem administartorem sieci lan. Mam DSL 1024 rozdzielonego na 9 osób. Od jakiegos czasu bardzo wolno chodzi mi internet (storna sie otwiera po 10 minut i mało kiedy sie otworzy) tylko po samym wlączeniu komputera internet chodzi wmiare dobrze ale tylko przez jakies 3 minuty od startu systemu. Dzisiaj formatowałem dysk i jest to samo. Jestem adminem takze mam dostep do serwera i nawet kiedy nikt nie sciaga dzieje się tak samo.
Proszę o pomoc.
Jestem administartorem sieci lan. Mam DSL 1024 rozdzielonego na 9 osób. Od jakiegos czasu bardzo wolno chodzi mi internet (storna sie otwiera po 10 minut i mało kiedy sie otworzy) tylko po samym wlączeniu komputera internet chodzi wmiare dobrze ale tylko przez jakies 3 minuty od startu systemu. Dzisiaj formatowałem dysk i jest to samo. Jestem adminem takze mam dostep do serwera i nawet kiedy nikt nie sciaga dzieje się tak samo.
Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 8
Juz ogarnołem ten problem!!! przełozyłem mój kabel do innego portu w switchu i wszystko jest OK.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Windows Xp service pack 2
To juz wiemy co to za serwer, ale niestety nie wiemy jakiego Ty uzywasz systemu.
Profilaktycznie zajrzyj do dzialu Bezpieczenstwo do przyklejonego tematu i skup sie na HiJack This.
Profilaktycznie zajrzyj do dzialu Bezpieczenstwo do przyklejonego tematu i skup sie na HiJack This.
Internet mam rozdzielony na serwerze na Slackware 10. Mam dostęp do serwera, u innych niema tego problemu. Na serwerze niema rzadnego syfu.
Serwerem :wink: .brtx:Czym rozdzielasz ten Internet?
synio, "serwer" to jest wolny od syfu ?synio:mam dostep do serwera
Czym rozdzielasz ten Internet?synio:tak
:shock: :lol:
No ale czym???
Linux ?,
Sprzetowy router ?
A i czy u innych tez ten problem wystepuje ? ?
tak
Czym rozdzielasz ten Internet?
Strona 1 / 1