Problem z internetem
Mam pewien problem z internetem. Sieć jest na SDI i ruter na fresco, od jakiegoś czasu gdy otwieram niektóre strony to pierwsza strona wchodzi, ale gdy chce coś na niej kliknąć to po chwili pokazuje się biała strona nie moźna wyświetlić strony. Jak dam odświeź to wejdzie i tak cały czas. Klikam coś nie moźe otworzyć dam odświeź wchodzi, lub jeźeli cały czas będę otwierał w nowym oknie to teź otwiera. Dzieje się tak np. na onecie, wp, a np. na stronie poczty polskiej działa wszystko ok. Podpinałem swojego kompa u kolegi z innej sieci działa wszystko dobrze, inny komp podpięty u mnie działa dobrze. Zmieniłem w swoim kompie IP i MAC na kolegi z mojej sieci któremu internet działa dobrze, a u mnie dalej to samo. Jak przeniosę swojego kompa do innej sieci działa wszystko ok. Jedyną róźnicą jest to źe na innej sieci mają DSL a u mnie jest SDI.
Odpowiedzi: 3
Jeszcze jedno – zainstalowałem Opere i to samo
194.204.152.34, 194.204.159.1
Na innej sieci na tych DNS działała, inny komp u mnie na tych DNS działa. Dlaczego jeźeli zamiast kliknięcia na link daje prawym klawiszem myszy "otwórz w nowym oknie" wtedy otwiera poprawnie.
Na innej sieci na tych DNS działała, inny komp u mnie na tych DNS działa. Dlaczego jeźeli zamiast kliknięcia na link daje prawym klawiszem myszy "otwórz w nowym oknie" wtedy otwiera poprawnie.
Jakie masz wpisane serwery DNS ? Sprobuj zmienic na inne.
Strona 1 / 1