Problem z internet explorer..
Witam. Mam taki problem. Ostatnio instalowałem IE7, aby zobaczyć jak wygląda etc. Ale zauważyłem, że w grze CS:S, która używa IE do otwierania stron ingame, wyskakują jakieś błędy z IE i activeX. Więć postanowiłem go odinstalować. Proces przebiegł pomyślnie. Ale od tamtej pory nie działa GG, AQQ, Xfire - jednym słowem żaden komunikator. Wiem, że one w jakimś stopniu też korzystają z IE. Przy uruchamianiu GG mam błąd MFS02, próbowałem instalować od nowa, usuwać resztki z documents_and_settings jednak to nie pomogło. W AQQ wyświetla się lista kontaktów jednak nie da się włączyć okna rozmowy. A gdy uruchamiam xfire pokazuje się ikonka w trayu która za chwilę znika. Pogadane... Problem w tym, że iexplore działa i się uruchamia, wyświetla strony. A komunikatora włączyć nie mogę :/ Używałem już naprawy instalacji przez płytę winxp, czytałem FAQ i znalazłem IEFix, który też nie pomógł... ma ktoś jakieś sensowne rozwiązanie oprócz formata?
Odpowiedzi: 4
zainstalowałem spowrotem IE7 i chyba nie będę kasował bo działa :D
korzystałem z tego przeinstalowywania, brał jakieś pliki z cd winxp, uruchomiłem kompa ponownie i nic to nie dało... wcześniej tylko odpalałem iexplore.exe, pokazywała się strona startowa więc myślałem, że program działa dobrze, a jednak po wpisaniu czegokolwiek w pasku adresu i wciśnięciu entera wyświetla się okienko z błędem
[code]---------------------------
---------------------------
Nie można odnaleźć określonego modułu.
OK
[/code]
Na forum czy w internecie znajdziesz instrukcję "usuwania" czy tak przeinstalowania IE. Cała procedura polega na tym, że IE jest jakby ukrywane w systemie, aniżeli usuwane, w całym tego słowa znaczeniu. Po wykonaniu tego, ściągniesz sobie instalator IE6 i uruchomisz go.
Na forum czy w internecie znajdziesz instrukcję "usuwania" czy tak przeinstalowania IE. Cała procedura polega na tym, że IE jest jakby ukrywane w systemie, aniżeli usuwane, w całym tego słowa znaczeniu. Po wykonaniu tej tego ściągniesz sobie instalator IE6 i uruchomisz go.
Strona 1 / 1