Problem z instalowaniem/odinstalowaniem gry

Sprawa wygląda tak że   instalowałem gry Heroes V i w pewnym momencie padła mi myszka (co sie wcześniej zdażało, trzeba było zrobić restarta) zrobiłem restarta na początku instalowania. Wymieniłem myszke i znowu chciałem zainstalować gre i tu pojawia sie problem mianowicie :  uninstaluje wciskam ok itd finish  i gra nie chce sie odinstalować tak jest za kazdym razem. próbowałem przez panele sterowania gra jest tam ,ale nie daje sie usunąc, usunołem z dysku pozostałości gry 8mb i nawet znalazłem wszytkie wpisy do rejestru dotyczące Heroes V i wykasowałem ale nic to nie daje.   Nie wiem co już mam robić wiem że format pewnie by pomógł ale nie o to chodzi. :)Prosze o konkrety jeśli wogóle da sie coś zrobić..

Odpowiedzi: 1

A próbowałeś przez przywracanie systemu?
zachariaszs
Dodano
02.10.2006 20:52:38
  • Mariusz1900 02.10.2006 21:14:21

Dobry pomysł ale przez jakiegoś osła miałem wyłąnczoną opcje przywracania systemu, i co najwyzej moge przywrócić system 10 min wstecz...

• adix9 25.10.2006 00:01:55

Ja miałem tak z FM06 pomogło to że stworzyłem nowe konto użytkownika i na nim zainstalowałem grę, męczyłem się :D na tym koncie aż do następnej reinstalki systemu.<br />

Mariusz1900
Dodano:
02.10.2006 20:32:50
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1