Problem z instalaja RED Alert 2.
Witam
Chcialem sobie pograc z kims przez siec domowa w RA, a tu lipa:(
Nie chce sie zainstalowac.
Przeszukalem forum ale tam sa inne problemy bo dotycza juz zainstalowanej gry.
Moj problem jest taki ze jak chce zainstalowac to przy starcie instalacji wyskaluje kupunikat:
Wystapil problem z aplikacja setup.exe i zostanie ona zamknieta.
I koniec wysylam raport o beledach ale to nic nie daje.
Staralismy sie zainstalowac ta gre na 2 kompach i to samo
Oba kompy maja Windows XP HOME z SP2, z tym ze jeden jest OEM a drugi BOX.
Pomocy!!
Pozdraiwam Was.
Chcialem sobie pograc z kims przez siec domowa w RA, a tu lipa:(
Nie chce sie zainstalowac.
Przeszukalem forum ale tam sa inne problemy bo dotycza juz zainstalowanej gry.
Moj problem jest taki ze jak chce zainstalowac to przy starcie instalacji wyskaluje kupunikat:
Wystapil problem z aplikacja setup.exe i zostanie ona zamknieta.
I koniec wysylam raport o beledach ale to nic nie daje.
Staralismy sie zainstalowac ta gre na 2 kompach i to samo
Oba kompy maja Windows XP HOME z SP2, z tym ze jeden jest OEM a drugi BOX.
Pomocy!!
Pozdraiwam Was.
Odpowiedzi: 5
Ja pisałem kiedyś o tym. I nie poradziłęm sobie, niestety. Wziąłem kiedyś grę do pracy, a tam kompów jest sporo i mogłem to przetestować.
Powiem tak: nie wyczaisz, na jednych chodzi bez problemów a na innych nie. Niezaleźnie od tego czy win XP PRO SP2 czy bez i Home tak samo. Na 98SE zawsze działa. I po pewnym czasie zrobiłem format, postawiłem win i wszystko chodzi jak by nigdy nic (win XP PRO SP2) zgupiałem. Ale nie znaczy to źe od razu musisz formatować HDD. Podobnie miałem z grą terz firmy Westwood – Tiberian San.
Powiem tak: nie wyczaisz, na jednych chodzi bez problemów a na innych nie. Niezaleźnie od tego czy win XP PRO SP2 czy bez i Home tak samo. Na 98SE zawsze działa. I po pewnym czasie zrobiłem format, postawiłem win i wszystko chodzi jak by nigdy nic (win XP PRO SP2) zgupiałem. Ale nie znaczy to źe od razu musisz formatować HDD. Podobnie miałem z grą terz firmy Westwood – Tiberian San.
Robilem to we wszystkich trybach zodnosci , efekt taki sam zawsze:( komunikat:(
A sproboj ustawic zgodnosc tego pliku setup.exe na win 98/95,moze po tej zmianie instalator ruszy.
Oczywiscie, i instaluje sie normalnie na 98se.
Nie wiem , czy to nie problem z sp2 ale nie wydaje mi sie, chociaz nie mam mozliwosci sprawdzenia na kompie bez sp2.
Nie wiem , czy to nie problem z sp2 ale nie wydaje mi sie, chociaz nie mam mozliwosci sprawdzenia na kompie bez sp2.
a gra oryginalna jest?
Strona 1 / 1