problem z instalacja
Mam mały problem– podczas instalacji Doom–a 3 wyskakuje mi maly komunikacik :
"Internal error 2349" po wciśnięciu OK jego dalsza część : ""error:–1603 Fatal error during installation. Consult Windows Installer Helper(Msi.chm)or MSDN for more information."
Moźe wie ktoś co z tym zrobić.
Dzięki za pomoc
"Internal error 2349" po wciśnięciu OK jego dalsza część : ""error:–1603 Fatal error during installation. Consult Windows Installer Helper(Msi.chm)or MSDN for more information."
Moźe wie ktoś co z tym zrobić.
Dzięki za pomoc
Odpowiedzi: 9
Płec autora jest rodzaju męskiego– to tak dla sprostowania :D
Jeźeli chodzi o czyszczenie płyt cd, bądź im pokrewnych to wole swój wypróbowany sposób, a mianowicie wrzucam sobie płytke do pralki i nastawiam na gotowanie, krochmalenie teź nie zaszkodzi, po wszystkim moźna takźe odwirować– wychodzi jak nowa– chociaź musze przyznać, źe od czasu jak zabrakło na rynku verbatimek metalazo– co to był za wypust, to dolewam do prania troszke wybielacza. :wink:
Tak serio to doomem zaje sie troszke pózniej– musiałem zrobić format c: i doprowadzam kompa do porządku.
Jeźeli chodzi o czyszczenie płyt cd, bądź im pokrewnych to wole swój wypróbowany sposób, a mianowicie wrzucam sobie płytke do pralki i nastawiam na gotowanie, krochmalenie teź nie zaszkodzi, po wszystkim moźna takźe odwirować– wychodzi jak nowa– chociaź musze przyznać, źe od czasu jak zabrakło na rynku verbatimek metalazo– co to był za wypust, to dolewam do prania troszke wybielacza. :wink:
Tak serio to doomem zaje sie troszke pózniej– musiałem zrobić format c: i doprowadzam kompa do porządku.
Seeker:Over:
to nic nie da..to nie tylko ona ma ten problem, więc to nie sprawa płyty
Widać źeś lepiej poinformowany co płci lub onej płyty – albo obu na raz .
Jeśli tak to pokornie zamilknę, lecz jeśli tylko tak Ci się wydaje to wybacz, ale ROTFL z potrójnym koziołkem .
ona – płyta :wink:
W źadnym wypadku nie próbowałem odgadnąc płci autora textu :roll:
Over:Seeker:Ludwik trochę wody
taa...świetna rada. Mój kumpel juź raz mył płytę ludwikiem i na dobre mu to nie wyszło
Co napił się trochę ? :mrgreen:
Pewnie się zapomniał i dodatkowo jeszcze druciakiem do garów płytkę przejechał :P – czyszczę tą metodą od czasu do czasu na swoje płytki i nic się do tej pory nie wydarzyło takiego bym miał kogoś w maliny wpuszczać , taką radę dająć.
Over:
Widać źeś lepiej poinformowany co płci lub onej płyty – albo obu na raz .
Jeśli tak to pokornie zamilknę, lecz jeśli tylko tak Ci się wydaje to wybacz, ale ROTFL z potrójnym koziołkem .
Seeker:Ludwik trochę wody
taa...świetna rada. Mój kumpel juź raz mył płytę ludwikiem i na dobre mu to nie wyszło
seeker:@monty python
Płyta pod światło – zobacz czy nie zatłuszczona paluchami lub czym innym .
@monty python
Ludwik trochę wody , wytrzeć miękką flanelką do sucha ew. papierem z rolki kuchennej
.
Ludwik trochę wody , wytrzeć miękką flanelką do sucha ew. papierem z rolki kuchennej
.
Ew. pobierz poprawkę dla XP SP1 przeznaczoną, a do Installera się odnoszącą – http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=pl&FamilyID=5fbc5470–b259–4733–a914–a956122e08e8
hmm... Zainstaluj grę manualnie. A jak to zrobić? postępuj zgodnie ze wskazówkami w tym temacie :wink:
win XP Pro z SP1
jaki system operacyjny ?
Strona 1 / 1