Problem z instalacją !!!

Mam problem z instalacją gry Neverwinter Nights. :(

Podczas pierwszej instalacji wyskoczył błąd i instalacja została przerwana. Kiedy chciałem odinstalować zainstalowaną część pojawił sie następny błąd. Usunąłem więc w normalny sposób z dysku pliki gry i wyczyściłem rejestry z wpisów związanych z ta grą.

Gdy teraz uruchamiam SETUP.EXE pojawia sie okno o powaznym błędzie, który wystąpił w trakcie procesu deinstalacji.

Co mam zrobić? Czy XP zostawia gdzies jeszcze, poza rejestrami, wpisy o instalowanych aplikacjach?

Z góry dziekuję za kaźda pomoc.

Pozdrawiam

Odpowiedzi: 2

Maćko:

Podczas pierwszej instalacji wyskoczył błąd i instalacja została przerwana. Kiedy chciałem odinstalować zainstalowaną część pojawił sie następny błąd. Usunąłem więc w normalny sposób z dysku pliki gry i wyczyściłem rejestry z wpisów związanych z ta grą.

Gdy teraz uruchamiam SETUP.EXE pojawia sie okno o powaznym błędzie, który wystąpił w trakcie procesu deinstalacji.

Co mam zrobić? Czy XP zostawia gdzies jeszcze, poza rejestrami, wpisy o instalowanych aplikacjach?

Pozdrawiam

Kiedyś mój brat (cioteczny) miał podobny problem, tyle źe z Medal of Honor.
Zainstalował, a potem jak chciał usunąć to coś źle się usunęło i nie mógł ponownie zainstalować Moh.
Ale to naprawił, zapytam się go jak :?:
damipl
Dodano
04.08.2003 13:41:25
Maćko:

Pozdrawiam

A instalujesz gierkę z konta administratora??
Poza tym polecam sprawdzenie witryni CDP w poszukiwaniu jakis patchy. Nie wiem na pewno, ale słyszałęm, źe do NWN wyszedł jakiś patch likwidujący problemy z grą pod Win Xp. Nie wiem tylko czy patch naprawia problemy z zsamą grą czy z instalacją...
Ewentualnie napisz maila do CDP...
Thufir
Dodano
03.08.2003 20:50:20
Maćko
Dodano:
03.08.2003 19:23:56
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1