Problem z instalacją
Mam problem z instalacją gier i innych programów. Chodzi o to, źe po kilku procentach pojawia się komunikat: C:Documents And SetingsJakiś_Usermenu startfirma gry_lub_programu – brak dostępu.
Co z tym zrobić?
Co z tym zrobić?
Odpowiedzi: 6
Juź jest wszystko w porządku. Dziwne, źe nazajutrz włączyłem kompa i zainstalowałem bez problemu...
Co Was do tych praw tak ciągnie skoro instalacja rusza, a komunikat pojawia się
Wygląda, źe coś się zkomunikacją dzieje – jakas uszkodzona taśma sygnałowa, bład docisku itp. – to ze sprzetu, a z softu jaki chkdsk czy inną defragmentację moźe warto zrobić przy okazji "czystość" dysku sprawdzając.
?... po kilku procentach .....
Wygląda, źe coś się zkomunikacją dzieje – jakas uszkodzona taśma sygnałowa, bład docisku itp. – to ze sprzetu, a z softu jaki chkdsk czy inną defragmentację moźe warto zrobić przy okazji "czystość" dysku sprawdzając.
Uruchom w trybie awaryjnym i przejmij uprawnienia :wink:
Sprawdź w panel sterowania–>wydajnosc i konserwacja–>narzedzia administracyjne–>zarzadzanie komputerem–>uzytkownicy i gropy lokalne czy aby napewno jestes uzytkownikie na prawach admina.Moźe sie konto posypało.
Sprobuj zalozyc drugie konto admina zaloguj sie na nie i w nim instaluj.
Sprobuj zalozyc drugie konto admina zaloguj sie na nie i w nim instaluj.
Problem w tym, źe jestem administratorem :)
patryk112:C:Documents And SetingsJakiś_Usermenu startfirma gry_lub_programu – brak dostępu.
Co z tym zrobić?
Być Administratorem :?
Strona 1 / 1