Problem z instalacją XP

Cześć wiem źe to banalne potanko ale przy instalacji jak włoźę płytkę z XP do napędu to mi nie startuje automatycznie.W biosie mam ustawione bootowanie na cd – rom pomocy !!! :D

Odpowiedzi: 6

Casta:
Co on za bzdury pisze, ze jak pirat to nie bootuje, BOZE! czlowieku, dowiedz sie wszystkiego o problemie zanim cos napiszesz (ZAPAMIETAJ!)!!! w biosie ustaw swoj naped cd–rom jako 1st (zaleznie od biosu) ale ma byuc w pierwszej kolejnosci, i zalatwione :)

Krzykami swej indolencji zamaskować nie zdołasz. Póki czytać ze zrozumieniem się nie nauczysz to i .......bzdury wypisywać Ci się przytrafiać będzie.

PS.
MarcinX – za pomoc dziękuję :wink:
Rebe
Dodano
16.08.2004 12:39:15
Casta:
Co on za bzdury pisze, ze jak pirat to nie bootuje, BOZE! czlowieku, dowiedz sie wszystkiego o problemie zanim cos napiszesz (ZAPAMIETAJ!)!!! w biosie ustaw swoj naped cd–rom jako 1st (zaleznie od biosu) ale ma byuc w pierwszej kolejnosci, i zalatwione :)

Trochę wyręcze Rebe.
Zanim coś napiszesz,zorientuj się w temacie.
Bo spora część pirackich kopii WinXp jest NIE BOOTOWALNA.
Na ten temat sporo w archiwum.
MarcinX
Dodano
15.08.2004 22:40:48
Casta
Dodano
15.08.2004 22:32:40
A ja dodam do tego co napisano wyźej, źe czasem pojawia się napis "naciśnięcie dowolnego klawisza spowoduje uruchomienie z CD " – taki sens.
Rebe
Dodano
15.08.2004 21:45:10
Dodam tylko do tego co gusioo napisał :
Czy napewno sekwencja Boot`owania ustawiona jest na First Boot na CD–Rom :?: ,
i czy nie masz 2 napędów CD–ROM i CD–RW :?:
McScr@by
Dodano
15.08.2004 21:27:29
A Cd jest bootowalne ? Bo jak pirat to są duźe szanse, ze bez dyskietek się nie obejdzie.
Anonymous
Dodano
15.08.2004 20:13:34
rzadziu
Dodano:
15.08.2004 19:36:21
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1