problem z instalacja XP – uklad klawiatury

Podczas instalacji XP, prawie na początku pojawia mi sie komunikat, ze: "instalator nie moze załadować lpiku układu klawiatury kbdpl1.dll" i kaze mi restartowac kompa, co oczywiscie, podobnie jak format,nie rozwiazuje problemu. Moze cos w biosie trzeba poprzestawiac?

Odpowiedzi: 3

Po 2 reinstalach doszedłem do wniosku, źe bład biblioteki KBDPL1.DLL występuje tylko wtedy gdy odpalamy instalke z Windowsa ( a pozniej dopiero odala sie w dosie instalka kotra nie chce wejsc, wtedy keidy mamy klawiature multimedialną ). Żeby uniknąć problemu wystarczy w BIOSie przestawic na bootowanie z płyty, restnac kompa(miec wloźoną płytę z WINem) i zacząc instalować.

Mam nadzieje źe komuś się kiedyś to przyda, a moderatora prosze o zamknięcie tego działu !
Lucky
Dodano
01.07.2004 22:03:34
Otóź ja teź, mam identyczny problem ! Mam klawiature mulimedialną ! To jest głupta Windowsa ! Zeby zainstalować wina potrzbuje zwykłej klawiatury, jelsi mam multimedialną to kij mi w oko ;/ Niestety nie mam sterownikow na dyskietce (tylko na plycie) a mój komp w tym momencie poprostu wariuje, bo nie mial od roku formata !! Błagam ludzie ! Pomóźcie bo juź nie mam nawet głosu i nie moge posłuchać muzyki !

Z góry dziękuje ...
Lucky
Dodano
30.06.2004 13:56:17
Zaleźy jaką masz klawiature jeźeli masz jakąś multimedialną to moźe chodzi mu o sterowniki kture są na dyskietce sprubuj przy instalacji ominąć sterowniki poprzez wciśnięcie F6 na początku jak on cie pyta czy zainstalować stery czy masz innej firmy
Darkman
Dodano
11.01.2004 03:58:05
Anonymous
Dodano:
10.01.2004 23:46:32
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1