Problem z instalacją win XP

wpisuje w dosie E:i386winnt.exe wciskam ENTER i pokazuje mi ze ściezka jest nie poprawna i instalacja XP nie chce sie odpalic,ale jak wkładam płyte z Windows 98 SE i wpisuje E:srtup to instalacja się odpala co jest grane ??[/b]

Odpowiedzi: 6

Jak odpalasz instalkę z dyskietki startowej, to na niej nie ma smart drive'a maoźesz oczywiście kontynuować instalację ale to będzie trwało baaaaaaardzo długo. Ściągnij smartdrive'a umieć go na dyskietce startowej, po uruchomieniu juź kompa wydajesz polecenie a:smartdrv i instaluj sys.
Tu jest SMARTDRIVE
SLAY3R
Dodano
18.07.2003 13:22:56
Jak odpalasz instalkę z dyskietki startowej, to na niej nie ma smart drive'a maoźesz oczywiście kontynuować instalację ale to będzie trwało baaaaaaardzo długo. Ściągnij smartdrive'a umieć go na dyskietce startowej, po uruchomieniu juź kompa wydajesz polecenie a:smartdrv i instaluj sys.
Tu jest SMARTDRIVE
SLAY3R
Dodano
18.07.2003 13:22:56
Odpaliłem,ale pokazuje zenie moze znalex SmartDrive co to jest ??
cvb2
Dodano
18.07.2003 10:51:49
dudek81:
Windowsa Xp nie zainstalujesz z pod DOSU.

Jak to nie, ja tak instalowałem, ale jeźeli płyta nia bootuje, to trzeba ściągnąć dyskietki instalacyjne (jest ich 6 [do home inne a do pro inne]) z których odpala się instalatora. Wszysko jest podane w tym topicu o którym mówi aligator.

PS. Jakbyś nie mógl znaleźć tego topicu to proszę bardzo link http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=5955
SLAY3R
Dodano
18.07.2003 01:36:59
Nikomu się nie chce widać poczytać choć trochę i poszukać na forum. Lenistwo to straszna choroba...Czy jak wchodzicie nowi na forum to choć trochę wkładacie wysiłku aby przejrzeć forum. Przecieź w tym dziale jest przyklejny specjalny topic odnośnie instalacji XP. Co nie widać... :?: :shock: :evil:
aligator
Dodano
18.07.2003 01:07:48
Windowsa Xp nie zainstalujesz z pod DOSU.
Ustaw w biosie źeby odpalało ci z cd.
i wtedy zainstaluj
Tomekk
Dodano
18.07.2003 00:57:30
cvb2
Dodano:
18.07.2003 00:00:04
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1