problem z instalacja win xp
Witam mam problem z zainstalowaniem windows xp na kompie mojej dziewczyny jest to świeźy sprzęt prosto ze sklepu. Instalacja przechodzi bez problemy do momentu pierwszego restartu po którym pokazuje się kolorowy ekran i wypunktowane są kolejne czynności i zaraz po załadowaniu instalatora pokazuje się błąd krytyczny, treści dokładnie nie pamiętam ale chodzi o coś źe nie moźe znaleźć jakiś plików lub coś się nie zgadza z tym co on ma napisane. Windowsa instalowałem juź nie raz i to w róźnych sytuacjach i na róźnym sprzęcie :–) moźecie mi wieźyc mam trochę doświadczenia, a to co dzisiaj ujrzałem było moźna powiedzieć unikalne a i próbowałem instalować dwie róźne wersje home oraz profesjonal i to kaźdą po parę razy. Wydaje mi się ze to wina sprzętu no chyba ze się mylę, jeszcze jedna rzecz bios czasami nie znajduje napędu cd
Odpowiedzi: 1
Otwórz kompa i podociskaj taśmy, sprawdź czy wtyczka z zasilaniem teź jest dobrze wciśnięta.
Dobrze by było źebyś tego cdroma włoźył do innego kompa i potestował i jakby co to wymiana na inny/lub zainstaluj windowsa z innego napędu – upewnisz się czy to napewno wina tego urządzenia.
Dobrze by było źebyś tego cdroma włoźył do innego kompa i potestował i jakby co to wymiana na inny/lub zainstaluj windowsa z innego napędu – upewnisz się czy to napewno wina tego urządzenia.
Strona 1 / 1