Problem z instalacją sterowników...
Witam! Mam problem z instalacją sterowników do mojego GeForca Fx 5600... Nie moge wogule ich zainstalowac, sciągnąłem najnowsze z strony nvidi, oraz probowałem instalowac starsze wersje. Instalowanie w menadzerze urządzen tez jest nie mozliwe... Przed instalacją oczywscie usunąłem stare. Mam nadzieje ze obejdzie sie bez formata :cry:
Odpowiedzi: 4
spiderko – tak od razu z grubej rury?
Najpierw bym póbowął :
a/ zapodać sterownik z poziomu sprźetu – wskazać lokalizację plików konfiguracyjnych.
b/ pobrać drivery jeszcze raz, ew. zmienić lokalizację "paczki" nap na gołe c:\ przenieść.
c\ zobaczyć czy z konta Administratora – wbudowanego – jest to samo.
Najpierw bym póbowął :
a/ zapodać sterownik z poziomu sprźetu – wskazać lokalizację plików konfiguracyjnych.
b/ pobrać drivery jeszcze raz, ew. zmienić lokalizację "paczki" nap na gołe c:\ przenieść.
c\ zobaczyć czy z konta Administratora – wbudowanego – jest to samo.
Sprawa ciekawa, ale cięźka. Prawdopodobnie wine ponosi Service Pack 2, ja bym na twoim miejscu spróbował przeinstalować Windows, ale bez formatu – instalacja na obecny system. Spróbuj zainstalować sterowniki zanim zaaktualizujesz system do SP2.
W awaryjnym tez nie moge zainstalowac, i DC tez nic nie daje...
W trybie awaryjnym próbowałeś, moźe Driver Cleanerem wyczyść pozostałości sterów.
Strona 1 / 1