Problem z instalacją SP2!
przy instalowaniu prawie polowy sp2 wyskakuje mi blad ze niemozna zainstalowac plikow wykazu, i tak za kazdym razem. Co sie moze dziac? Cos wylaczyc? Wlaczyc? POMOZCIE
PS: Mam WINXP Home SP1
PS: Mam WINXP Home SP1
Odpowiedzi: 5
Rebe:2. jeźeli system się włoźy i bedziesz go chciał naprawić to nie dasz rady bez płyty ze zintegrowanym SP2 – będzie odmowa, bo instalator rozpozna nowszą wersję na dysku niź ta na płycie.
ale ja robilem przez windows update i instalowalem sp2 jak mialem xp prof tak samo i bylo bez problemowniewiem co sie dzieje ;/
1, odrobaczenie, defragmentacja, chkdsk
2. jeźeli system się włoźy i bedziesz go chciał naprawić to nie dasz rady bez płyty ze zintegrowanym SP2 – będzie odmowa, bo instalator rozpozna nowszą wersję na dysku niź ta na płycie.
2. jeźeli system się włoźy i bedziesz go chciał naprawić to nie dasz rady bez płyty ze zintegrowanym SP2 – będzie odmowa, bo instalator rozpozna nowszą wersję na dysku niź ta na płycie.
Rebe:Dysk i system uporządkowane i oczyszczone ?
w jakim sensie? oczyscilem a uporzadkowany w jakim sensie?
99none:przy twojej metodzie bedą problemy jeśli bedziesz podstawiał swoja instalke bez tego sp2 w przypadku próby "naprawy" windowsa xp.
nie qmam Cie ;/
Dysk i system uporządkowane i oczyszczone ?
– mała dygresja, ja bym radził wcześniej wykonać instalke zintegrowana z sp2 i ponownie zainstalowac xp.
– przy twojej metodzie bedą problemy jeśli bedziesz podstawiał swoja instalke bez tego sp2 w przypadku próby "naprawy" windowsa xp.
:shock:
– przy twojej metodzie bedą problemy jeśli bedziesz podstawiał swoja instalke bez tego sp2 w przypadku próby "naprawy" windowsa xp.
:shock:
Strona 1 / 1