Problem z instalacją sieciówki
Witam
Zrobiłem format zainstalowałem windowsa i nie mam neta. Windows zainstalował jakąś dziwną karte sieciową tzn. TExas coś tam coś tam która ma przepustowość 400mb/s , a sieciówka którą mam jest to jakiś realtek który ma przepustowość 100mb/s
Jest to sieciówka zintegrowana z płytą główną gigabyte.
Pomóźcie !!
Nie za bardzo wiem jakie informacje tutaj podawać, ale moźe po prostu ktoś spotkał się z podobnym problemem.
Jeśli bedziecie potrzebowali jakiś info to piszcie.
Pisze z komputera kolegi.
Zrobiłem format zainstalowałem windowsa i nie mam neta. Windows zainstalował jakąś dziwną karte sieciową tzn. TExas coś tam coś tam która ma przepustowość 400mb/s , a sieciówka którą mam jest to jakiś realtek który ma przepustowość 100mb/s
Jest to sieciówka zintegrowana z płytą główną gigabyte.
Pomóźcie !!
Nie za bardzo wiem jakie informacje tutaj podawać, ale moźe po prostu ktoś spotkał się z podobnym problemem.
Jeśli bedziecie potrzebowali jakiś info to piszcie.
Pisze z komputera kolegi.
Odpowiedzi: 5
GigeR – sieciówka Realteca, a FireWire (to jest własnie to Twoje IEEE 1394) to nie jest to samo.
Widać, źe usiłujesz wgrać sterwoniki jednego urządzenia drugiemu.
Widać, źe usiłujesz wgrać sterwoniki jednego urządzenia drugiemu.
MOja płyta główna to:
Gigabyte – 8IP 1000 Pro–G
Gigabyte – 8IP 1000 Pro–G
Oczywiscie próbowałem instalować sterowniki z płytki dołączonej do plyty głownej, ale to nie przynosiło skutków cały czas pojawiało się w połaczeniach sieciowych cos takiego:
1394
Gdy brałem na szczegóły, zainstalowanym składnikiem jest:
Texas Instrument IEEE 1394 zgodny z OHCI
Pomocy !!
1394
Gdy brałem na szczegóły, zainstalowanym składnikiem jest:
Texas Instrument IEEE 1394 zgodny z OHCI
Pomocy !!
Na CD dołączonym do płyty głownej są przecieź sterowniki dla karty sieciowej na niej osadzonej.
A model tej płyty to? Jak sprawa wygląd w Menedzerze urzadzeń? stery do płyty zainstalowłes?
Strona 1 / 1